PAZARYERİ’NDEN TÜRKİYE DERECESİ

PAZARYERİ’NDEN TÜRKİYE DERECESİ

Pazaryeri Spor Kick Boks Kulübü, Türkiye Açık Kick Boks turnuvasında Türkiye üçüncüsü olarak Milli Takım için puan kazanmaya başladı.

Tüm illerin katıldığı 1500  profesyonel sporcunun katıldığı turnuva çekişmeli geçti. Pazaryeri Spor Kick Boks kulübünün başarılı sporcularından Ayşe Turan 70 kg genç bayanlar lowking kategorisinde  Türkiye üçüncülüğünü kazandı. Turan elde ettiği başarıyla tüm Bileciklileri gururlandırdı. 

Takım Antrenörü Fehmi Piliç, “Kulübümüz sporcuları her geçen gün daha güzel başarılara imza atıyor. Allah’ın izniyle hedefimiz milli takıma sporcu göndermek ve gençlerimizin yolunu açmaktır. Maçlarımızda her zaman yanımızda olan Belediye Başkanımız ve Pazaryeri Spor Kulübü Başakanımız Muzaffer Yalçın’a, Halk Eğitim Merkezi Müdürümüz Sedat Büyük'e çok teşekkür ediyorum" dedi.

Pazaryeri Spor Kulübü Başkanı Muzaffer Yalçın ise yerel yönetimler olarak her zaman gençlerin yanında olduklarını belirterek, “Fehmi hocamıza çok teşekkür ediyorum kendi azmiyle ve çok kısıtlı imkanlarıyla yılmadan bir çok çocuğumuzu eğitiyor. Bu eğitimlerin meyvelerini de böyle şampiyonluklarla alıyoruz. Pazaryeri Spor Kulübü olarak gururluyuz.  Açık Türkiye Kick Boks  turnuvasında 1500 profesyonel sporcu arasından kendi kategorisinde 3. olan kardeşimiz Ayşe Turan'ı tebrik ediyor ve tüm sporcularımıza Pazaryeri ilçemizin adını Türkiye’ye duyurdukları için ayrı ayrı  teşekkür ediyorum” dedi. 

pazaryerinden-turkiye-derecesi2.jpg

 

Kaynak:Sinan ÖNCE

Bu haber toplam 5838 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.