POLİS MEMURU İNTİHAR ETTİ

POLİS MEMURU İNTİHAR ETTİ

Bozüyük İlçe Emniyet Müdürlüğü´nde görevli bir polis memuru kendi silahıyla intihar etti.

/resimler/2016-2/27/1605382722851.jpgBozüyük İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli Baş polis memuru Selim P.(41) kendi silahıyla intihar etti.

Edinilen bilgiye göre, 17 yıllık Baş polis memuru Selim P.'nin ikinci şark hazırlığında olduğu ve bu durumu kafasına çok taktığı kaydedildi.

Müdür ve Amirlerinin “seni göndermeyeceğiz merak etme” söylemlerine rağmen bugün Seramik Yolu alt geçidinde kendi silahıyla kafasına ateş ederek intihar etti. İntihar ihbarı alana İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri olay yerine geldiklerinde polis arkadaşlarının cansız bedeniyle karşılaşınca büyük bir şaşkınlık yaşadılar. Olayı duyar duymaz olay yerine gelen İlçe Emniyet Müdürü Hakkı Güner, sıralı amirler ve polis meslektaşları büyük bir üzüntü yaşadılar. Olay yerinde hayatını kaybeden Baş polis memuru Selim P.'nin cansız bedeni Cumhuriyet Savcısı'nın olay yerinde ki incelemesinin ardından Bozüyük Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Selim P.'nin cesedi otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Selim P.'nin son günlerde şark görevini kafasına çok taktığı ve sosyal paylaşım sitesinde Çarşamba günü yaptığı paylaşımda profil resmini karartarak ‘işsiz' ibaresine yer verdiği görüldü.

/resimler/2016-2/27/1606373974062.jpg

Sakarya Gazetesi olarak İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli Baş polis memuru Selim P.'ye Allah'tan rahmet başta ailesi ve akrabaları olmak üzere İlçe Emniyet Müdürlüğü yetkilileri ve mesai arkadaşlarına başsağlığı dileriz.

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.