M. BAHADIR ORAL

M. BAHADIR ORAL

Polisimize kolaylıklar dilerim

Polisimize kolaylıklar dilerim

Geçtiğimiz hafta tüm Türkiye’de Polis Haftası kutlandı. Ben de bir polis evladı olarak ülkemizin bekası için canlarını ortaya koyup özverili bir şekilde görevlerini yerine getiren babamın meslektaşlarının haftalarını kutlarım.

Emniyet teşkilatımız toplumun güvenliği ve huzurunu sağlamakla görevli kanun adamlarıdır. 10 Nisan 1845 tarihinde polis teşkilatı kurulmuştur. Osmanlı'da polis hizmetlerini büyük şehirlerde Serasker, taşrada ise Zaptiyeler yürütüyordu.

Polis kolluk kuvveti olarak asayişi sağlar, halkın huzurunu temin etmekle görevlidir. Aynı zamanda polis yardıma ihtiyacı olanın yardımına yetişir. Halkın değil, suçlunun korkması gereken bu kolluk kuvvetimiz, suç işlenince değil suç işlenmesini önlemek içinde çalışmalarını sarf ederler.

Tüm emniyet mensuplarının üstlendikleri bu kutsal görevi, ülkemizin bölünmez bütünlüğü ve milletimizin geleceği için başarılı ve verimli bir şekilde yerine getirmeye devam edeceklerine olan inancımız tamdır.

Bizlerin huzuru ve refahı için görevlerini kahramanca yerine getirirken şehit olan polislerimizi rahmetle anıyor. Gazilerimizden hayatta olanlara sağlık ve uzun ömürler diliyorum. Görevleri başındaki polislerimize bu zor görevleri esnasındaki desteklerinden dolayı değerli eş ve çocuklarına teşekkür ediyorum.

Tüm polislerimize selam ve sevgilerimle başarı dileklerimi sunuyorum.
 

Bu yazı toplam 3343 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
M. BAHADIR ORAL Arşivi
SON YAZILAR