POLİSİMİZİN YANINDAYIZ

POLİSİMİZİN YANINDAYIZ

Devletimizin bekasına, milletimizin milli birlik ve beraberliğine kasteden; her seferinde kahpelik şiddetini tırmandıran terör eylemleri zincirine Cumartesi gecesi bir yenisi daha eklendi. 

İstanbul'un Beşiktaş semtinde Maçka Parkı'nda meydana gelen iki ayrı patlamada polislerimiz hedef alındı. 36'sı polis memuru ve emniyet görevlisi olmak üzere toplam 44 vatandaşımız şehit oldu, 150'den fazla vatandaşımız yaralandı.

Patlamadan kısa bir süre sonra haber sitemiz üzerinden haberi Bileciklilere duyurduk, polisimizin ve tüm güvenlik güçlerimizin yanında olduğumuz mesajını kamuoyuna ulaştırdık.  Patlamayla birlikte gelen acı haberlerin ardından Bilecik yine üstüne düşeni yaptı ve devletinin, milletinin yanında yer aldı. 

AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı gece nöbet tutan polisleri ziyaret ederek, onlara başsağlığı diledi. Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Taş, Bilecik TSO Başkanı Mefail Ateş yayımladıkları mesajlarla terörü lanetledi.  

1-237.jpg

Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi Ömer Yel ve beraberindeki sendikalılar, Cumhuriyet Meydanı'nda basın açıklaması yaparak, şehitlerimize saygı duruşunda bulunup dua ettiler. 

3-156.jpg

Hain patlamaya ilimiz merkeze bağlı mahalle ve köy muhtarları da sessiz kalmadı. Muhtarlar Derneği Başkanı İlhami Çınar öncülüğündeki heyet İl Emniyet Müdürlüğü'nü ziyaret ederek, polislerimize taziyelerini iletti.

2-223.jpg

 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 2532 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.