Porland ödüle layık görüldü

Porland ödüle layık görüldü

Porland ödüle layık görüldü

Porselen sektörünün öncü markası Porland, Şikayetvar tarafından düzenlenen ve müşteri memnuniyetini en iyi yaşatan markaların belirlendiği A.C.E Awards, Mükemmel Müşteri Memnuniyeti Başarı Ödülleri’nde züccaciye kategorisinde üst üste ikinci kez “Diamond” ödülüne layık görüldü.

Türkiye’nin müşteri memnuniyetini en kapsamlı ve uçtan uca ölçen platformu Şikayetvar tarafından bu yıl yedincisi düzenlenen A.C.E Awards’ta (Achievement in Customer Excellence) kazananlar belli oldu. Geçtiğimiz günlerde Çırağan Kempinski’de gerçekleşen Mükemmel Müşteri Memnuniyeti Başarı Ödülleri töreninde Porland, iki sene üst üste züccaciye kategorisinde aldığı Diamond ödülüyle başarı çıtasını yukarı taşıdı.

porland1.jpg

1 milyonun üzerinde kişi tarafından başarısı tescillendi

150 bin markanın, 7 buçuk milyon bireysel üyenin ve milyonlarca ziyaretçinin buluştuğu Şikayetvar, 20 yılı aşkın tecrübesiyle mükemmel müşteri deneyimini yaşatan markaları yedinci kez ödüllendirdi. Şikayetvar’ın bir yıl boyunca uyguladığı toplam 1 milyonun üzerinde anketin sonucuna göre Diamond ödülün sahibi olan Porland, sunduğu hizmet ve ürün kalitesiyle tüketicilerce başarısını tescilledi.

porland2.jpg

“Bu ödülle doğru yolda olduğumuzu bir kez daha kanıtladık’’

Porland olarak sektörde her zaman en iyi kullanıcı deneyimini hedeflediklerine dikkat çeken Porland Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Sibel Yazıcı, aldıkları ödülle ilgili: ‘‘Her dönem sahiplendiğimiz vizyon kendimizi sürekli ‘güncellemek’. Biz teknolojide yaşanan gelişmelerle birlikte markamızı her daim geliştirmek üzerine çalışıyoruz. Bununla birlikte en iyi hizmeti sunmak için kullanıcı deneyimlerine odaklanıyoruz. Bu kapsamda kullanıcılarımızın her türlü sorununa yönelik hızlı çözümler sunarak yanıt veriyoruz. Müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmak olmazsa olmaz prensiplerimiz arasında yer alıyor. İki yıldır üst üste aldığımız bu ödülle doğru yolda olduğumuzu bir kez daha kanıtladık. Özveri ile çalışan tüm Porland Ailesi’ne ve bizi seçen tüketicilere sonsuz teşekkür ediyorum’’ dedi. 

Bu haber toplam 885 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.