Porland’ın geleneksel 'Kıdem Ödül Töreni' gerçekleşti

Porland’ın geleneksel 'Kıdem Ödül Töreni' gerçekleşti

70 milyon üretim kapasitesiyle hem Türkiye’de hem global arenada büyük başarılara imza atan Porland, geleneksel hale getirdiği Kıdem Ödül Töreni’nde bünyesinde uzun yıllar görev almış 166 çalışanını emek ve katkıları için ödüllendirdi.

Sektöre kazandırdığı ilklerle yarım asra yaklaşan Porland, 15 Eylül’de Bilecik Kongre Merkezi’nde düzenlediği ‘Kıdem Ödül Töreni’nde 166 çalışanına plaketlerini takdim etti. 1600 kişilik büyük bir ekiple dünya kalitesinde bir üretim kapasitesi bulunan ve yüzde 60 ihracat oranıyla da Türkiye’nin sektöründe öncü şirketlerinden biri olan Porland, bünyesinde 5, 10, 15, 20 ve 25 yıldır başarılı bir şekilde çalışmalarına devam eden çalışanlarını plaket ve hediye çekleri ile ödüllendirdi. 25 yıldır Porland ailesinde olan çalışanlara Porland’ın logosundaki balerin figürlü plaket takdim edilirken, törene Porland Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Pamukçu ve Porland Yönetim Kurulu Üyesi İmge Pamukçu ile birlikte birçok çalışan katıldı. Ayrıca İş Sağlığı ve Güvenliği kapsamında düzenlenen slogan yarışması kazananları da ödüllendirildi.

“Değerlerimizi kurulduğumuzdan bu yana nesilden nesile aktarıyoruz”

Törende, üstün başarı ve büyümedeki en önemli sırrın özverili çalışma ve takım ruhundan geçtiğini vurgulayan Porland Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Pamukçu, tüm çalışanlarına teşekkür etti. Sorunların birlik ve beraberlik ile aşılabileceğini vurgulayan Süleyman Pamukçu, “Bağlılık ve birlik olma gibi değerlerimizi, özelliklerimizi kurulduğumuzdan bu yana nesilden nesile aktarıyoruz. Bugün Porland Ailesi olarak; nice başarılar ve sektöre kazandırdığımız ilklerle yarım asra yaklaşıyoruz. Mütevazı, samimi, cesur ve istikrarlı Porland Ailesi’nin parçası olduğunuz için mutluluk duyuyoruz. Bu özel günde, yıllardır bizlerle birlikte olan tam 166 çalışanımıza plaketlerini takdim ettik. Onlarca yıldır Porland Ailesi’nin parçası olan değerli çalışma arkadaşlarıma bu vesile ile ayrı ayrı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

“Porland’ın 10 yıl sonra daha ileride olacağına inanıyoruz”

İş dünyasının son üç yılda çetin pandemi koşulları altında zorlu bir sınav verdiğini hatırlatan Süleyman Pamukçu, konuşmasına şöyle devam etti: “Daha önce hiç tecrübe etmediğimiz bir krizi göğüslemeye çalışırken; üretim kesintileri, tedarik zinciri kırılması, hammadde sorunlarıyla yüz yüze geldik. Tam da bu noktada mevcut değerlerimizi koruyarak hedeflerimizi de yüksek tutmaya devam ederek 1600 kişilik büyük bir ekip olarak sağlam adımlar attık. Başta ekibimiz olmak üzere, tüm paydaşlarımızla başarılı ve sıcak bir iletişim süreci yürüttük. Buradaki bir önemli pay da esas değerlerine bağlı çalışma arkadaşlarımın verdiği katkılardır. Bu süreçte ve sonrasında çalışma ve takım ruhuyla birlikte Porland’ın daha ileride olacağına inanıyoruz.”

Bu haber toplam 1983 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum