POYRAZ, İL KOORDİNATÖRÜ OLDU

POYRAZ, İL KOORDİNATÖRÜ OLDU

AK Parti 22,23 ve 24.’üncü dönem Bilecik Milletvekili Dr. Fahrettin Poyraz AK Parti Genel Merkezi tarafından Kırşehir, Niğde ve Aksaray illerine İl koordinatörü...

A+A-

AK Parti 22,23 ve 24.’üncü dönem Bilecik Milletvekili Dr. Fahrettin Poyraz AK Parti Genel Merkezi tarafından Kırşehir, Niğde ve Aksaray illerine İl koordinatörü olarak atandı. 

Dr. Fahrettin Poyraz, bu illerde Yapacağı çalışmalarda bu illerin il ve ilçe teşkilatlarını ziyaret ederek partinin gençlik kolları, kadın kolları, ilçe teşkilatları, il teşkilatı ve belediye başkanları olmak üzere tüm organların koordine görevlerini yürütecek. Teşkilat çalışmalarının birimler arasındaki koordinasyonunu kontrol edecek. Aksaklıklar varsa bunları tespit ederek AK Parti Genel Merkezi’ne rapor olarak sunacak. Başkanlık sistemiyle alakalı olarak yapılacak referandum öncesinde teşkilat yapılarında eksikliklerinin giderilmesini sağlayacak. 

Sakarya ve Yeni Bozüyük Gazetesi olarak eski Bilecik Milletvekili Dr. Fahrettin Poyraz’a yeni görevi ve çalışmalarında başarılar dileriz.

Bu haber toplam 6128 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
13 Yorum