PTT 176 YAŞINDA

PTT 176 YAŞINDA

Posta ve Telgraf Teşkilatı (PTT) AŞ'nin 176. kuruluş yıl dönümü çeşitli etkinliklerle kutlandı. Atatürk anıtına Bilecik PTT Başmüdürü Halit Taşpınar tarafından çelenk sunulmasıyla başlayan program daha sonra saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla devam etti.

Ardından PTT Başmüdürü Halit Taşpınar ve beraberindekiler Vali Süleyman Elban'ı makamında ziyaret etti. PTT Başmüdürü Taşpınar ziyarette, PTT Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan kişisel pul ve 2016 yılına ait pul koleksiyonunu Vali Elban'a hediye etti. 

Vali Elban'ın ziyaretinin ardından PTT'nin Merkez şubesinde, 176 numaralı fişi alan müşteriye, "15 Temmuz Şehitler Günü (Milletim Büyüksün)" temalı pul portföyü hediye edildi.  Kevser Yıldırım'a hediyesini Bilecik PTT Başmüdürü Halit Taşpınar verdi. Diğer yandan PTT'ye ait araçlar kortej eşliğinde şehir turu attı.

"PTT, DÜNYA MARKASI"

PTT'nin 176. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla gazetecilere açıklamada bulunan PTT Başmüdürü Halit Taşpınar, PTT'nin 176 yıllık köklü bir geçmişi ile posta ve haberleşme sektöründe hizmet verdiğini ifade ederek: "PTT A.Ş. dünyanın dört bir yanına iletişim köprüleri kurarak bir dünya markası olma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir. Bu durumun en somut göstergelerinden biri Dünya Posta Birliğinin 26. Dünya Posta Kongresi'ne ev sahipliği yapmış olmamızdır. Posta sektörünün bu en önemli toplantısı dünyanın 192 ülkesinden yaklaşık 2500 delegenin katılımıyla ülkemizde gerçekleştirilmiştir" dedi. 

"258 İŞ VE İŞLEME İMZA ATIYORUZ"

PTT Başmüdürü Halit Taşpınar PTT olarak postadan kargoya bankacılık hizmetlerinden e-ticarete 258 ayrı iş ve işleme imza attıklarını ifade ederek: "İlimiz sınırlarında Bilecik PTT merkezimizde 2 adet ve Bozüyük, Osmaneli, Söğüt, Pazaryeri PTT merkezlerimizde birer adet olmak üzere toplam 6 adet Pttmatik (ATM) kurularak hizmet verilmiş olup, belirtilen Pttmatik'ler hizmetleri 24 saat kesintisiz olarak vermektedir. Halkımızın sürekli yükselen beklentileriyle birlikte müşteri memnuniyeti ilkesi ön planda tutularak ve çağdaş teknolojinin imkanlarından faydalanmak suretiyle daima kaliteli ve süratli şekilde hizmet sunan şirketimiz sağlanan bu yükseliş ivmesi ile yüce milletimizin teveccühüne mahzar olmuştur.

PTT'nin 176. kuruluş yıldönümü nedeniyle bu mutlu günde burada bulunmalarından dolayı kendilerine teşekkürü borç bildiğim basın mensuplarımıza ve personelimize sağlık ve başarılar dolu nice yıllar diliyorum" dedi.

ptt-177-yasinda-bilecik1.jpg

 

Kaynak:Sinan ÖNCE

Bu haber toplam 2643 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.