PTT AİLESİ İFTARDA BULUŞTU

PTT AİLESİ İFTARDA BULUŞTU

Bilecik PTT Başmüdürlüğü tarafından düzenlenen iftar organizasyonu kurum personelini ve ailelerini bir araya getirdi. 

Vadipark’ta düzenlenen iftara, PTT Genel Müdür Yardımcısı Adil Zembat’ın yanı sıra civar illerin başmüdürleri, bazı belediye başkanları ve bürokratlar ile Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Mücahid Erdal’da katılım gösterdi. 

ptt-ailesi-iftarda-bulustu2.jpg

‘BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ’

İftar yemeğinin ardından konuşan PTT Başmüdürü Serhat Bozkurt, PTT’nin büyük bir aile olduğunu ifade ederek organizasyona katılan herkese teşekkür etti. 

ptt-ailesi-iftarda-bulustu3.jpg

PTT Genel Başkan Yardımcısı Adil Zembat ise PTT’nin büyük bir değişim ve gelişim içerisinde olduğuna dikkat çekerek, Bilecik PTT Başmüdürlüğünü başarılı çalışmalarından ötürü tebrik etti. Zembat, konuşmasında şu noktalara dikkat çekti:

“Türkiye’nin her yerinde iftar programları yapıyoruz. Son yıllarda farklı bir döneme girdik. Endüstri 4.0 ile birlikte yeni akımlara ve teknolojiye hep birlikte ayak uydurmaya çalışıyoruz. Burada en büyük sorumluluk saha arkadaşlarımıza düşüyor. Geçmişte büyüklerimizden devraldığımız bu kurumu bizden sonraki nesillere devredeceğiz inşallah.

ptt-ailesi-iftarda-bulustu4.jpg

‘VATANDAŞ PATRON OLDU’

Yine endüstri 4.0 ile her şeyin merkezinde insan dolayısıyla müşteri oluyor. Artık bizler işlerin patronu değiliz, şimdi vatandaş patron oldu ve biz ona hizmet etmekle hükümlüyüz. Doğru hizmet etmekle, hızlı hizmet etmekle yükümlüyüz. En önemlisi onu memnun etmek zorundayız. Müşterilerimizi ne kadar memnun edebiliyorsak yarınlara emin adımlarla gidebileceğimizi ifade etmek istiyorum. Kurumumuzun beklentisi budur, istikbal sizlerin ellerinde, gülen yüzünüzde. Bugüne kadar bunu çok iyi yaptığınızı biliyorum hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi. 

ptt-ailesi-iftarda-bulustu5.jpg

Konuşmaların ardından Bilecik PTT Başmüdürü Serhat Bozkurt tarafından Genel Müdür Yardımcısı Zembat’a Osmanlı Arması bulunan tablo hediye edildi. 

 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 2286 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum