RABİA SERTEL MİLLİ TAKIM KAMPINA UĞURLANDI

RABİA SERTEL MİLLİ TAKIM KAMPINA UĞURLANDI

Uluslararası Halter Federasyonu 2016 yılı faaliyet programında yer alan Halter Yıldızlar ve U15 Avrupa Şampiyonası 11-17 Eylül 2016 tarihleri arasında Polonya'da yapılacak.

Söz konusu Şampiyona için Türkiye genelinden toplam 17 bayan halterci, 02 Ağustos - 10 Eylül tarihleri arasında Ankara'da gerçekleştirilecek olan Halter Milli Takım Kampına davet edildi.

Başarılı sporcumuz Rabia Sertel bu 17 bayan halterci içerisinde Halter Milli Takım kampına davet edilirken, söz konusu kamp sonucunda seçilen halterciler Polonya'da gerçekleştirilecek olan Yıldızlar ve U15 Avrupa Şampiyonasına katılmaya hak kazanacak.

Halter Milli Takım Kampına katılmaya hak kazanan başarılı Halterci Rabia Sertel'i ve Antrenör'ü Caner Özteke'yi makamında kabul eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yıldız;

''Halter İlimizdeki başarılı branşlarımızdan birisidir. Yıldızlar ve U15 Avrupa Şampiyonası Hazırlık Kampına davet edilen ilk haltercimiz olan Rabia Sertel'i başarılarından dolayı tebrik ediyor, bu başarılarda büyük emeği olan antrenörümüz Caner Özteke'yi de ayrıca tebrik ediyorum'' dedi.     

Kaynak:Aysun Yıldız

Bu haber toplam 2488 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.