Rektör Beydemir’in devam etmesi bekleniyor

Rektör Beydemir’in devam etmesi bekleniyor

BŞEÜ’de, Rektör Prof. Dr. Şükrü Beydemir’in Mart ayında görev süresinin sona erecek olmasından dolayı YÖK tarafından rektör adayı olmak isteyenler için duyuru yayımlandı.

BŞEÜ’de, Rektör Prof. Dr. Şükrü Beydemir’in Mart ayında görev süresinin sona erecek olmasından dolayı YÖK tarafından rektör adayı olmak isteyenler için duyuru yayımlandı. Bahse konu duyuru süreç içerisinde olağan bir durum olurken, Bilecik kamuoyunun beklentisi Rektör Prof. Dr. Şükrü Beydemir’in göreve devam etmesi yönünde.

REKTÖR BEYDEMİR GÖZ DOLDURDU
Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şükrü Beydemir, 4 yıllık görev süresince birçok başarılı çalışmaya imza atarak göz doldurdu. BŞEÜ her alanda gelişme kaydettiği gibi üniversitede bir önceki dönem bozulan huzur ortamı yeniden tesis edildi.

TIP FAKÜLTESİ
Rektör Beydemir’in büyük gayretleri ile üniversiteye ve ilimize kazandırılan tıp fakültesi Bilecik tarihine altın harflerle kazınacak hizmetlerden birisi olarak tarihe geçti. Devamında gelecek olan ağız ve diş sağlığı merkezi ile bu hizmet daha da taçlanacak.

İLKLERE İMZA ATILDI
Rektör Beydemir ile birlikte adeta ilklerin üniversitesi haline dönüşen BŞEÜ’de birçok ilk gerçekleştirildi. Bu ilkler arasında yer alan BŞEÜ Doğal Taş Teknolojileri Uygulama ve Araştırma Merkezi (DAUM) Türkiye’de bu alanda uluslararası akredite olan ilk merkez oldu. DAUM hem ilimize hem üniversitemize prestij kazandırdı.
Ayrıca, Rektör Beydemir’in önümüzdeki dönem yeniden göreve gelmesi durumunda Ziraat Fakültesinin daha aktif hale getirilerek üreticilerle birlikte ilimizde yetişen 85 çeşit ürünler ilgili çalışmaların yapılacağı gelen bilgiler arasında.
Öte yandan, BŞEÜ’de yaşanan gelişmeler ve bu çalışmaların şehre katkısı tüm Bilecik kamuoyu tarafından takdirle karşılanırken, Rektör Prof. Dr. Şükrü Beydemir’in göreve devam etmesi yönünde geniş bir konsensüs sağlanmış durumda.

rektor-beydemir.jpg

Bu haber toplam 3610 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum