RESUL DİNDAR KONSERİNE YOĞUN İLGİ

RESUL DİNDAR KONSERİNE YOĞUN İLGİ

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi 2017 Bahar ve Spor Şenlikleri kapsamında konser veren Karadeniz müziğinin sevilen sesi Resul Dindar’a müzikseverler ilgi yoğun gösterdi.

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Gülümbe Yerleşkesi'nde düzenlenen 2017 Bahar ve Spor Şenlikleri kapsamında üniversite öğrencileri birbirinden güzel sanatçılarla bir araya geliyor. Bahar ve Spor Şenlikleri kapsamında dün üniversite öğrencileri ve Bileciklilere konser veren Resul Dindar’a konsere gelenler ilgi yoğun gösterdi. Konser alanını saatler öncesinden doldurmaya başlayan öğrenciler Resul Dindar’ı dinlemek için adeta birbirleriyle yarıştı. Konsere gelenler birbirinden güzel stantların açıldığı alanda gönüllerince eğlenirken, Resul Dindar zaman zaman duygusal şarkılarıyla öğrencileri hüzünlendirdi. Konserin son bölümlerinde horonla coşan öğrenciler unutamayacakları bir akşam geçirdi.

Konseri Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Taş da seyrederken, öğrenciler bugün Buray konseri ile eğlencelerine devam edecek. 

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 2806 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.