REZİLLİK AKIYOR

REZİLLİK AKIYOR

Bozüyük'te dün saat 15:50 sularında aniden bastıran sağanak yağış etkili oldu. Yaklaşık 5 dakika süren sağanak yağışın ardından Bozüyük'te hayat...

A+A-

Bozüyük'te dün saat 15:50 sularında aniden bastıran sağanak yağış etkili oldu. Yaklaşık 5 dakika süren sağanak yağışın ardından Bozüyük'te hayat felç olurken adeta rezillik aktı.  

Belediyenin alt yapısının çöktüğü yağış sonrasında bir çok iş yerini ve evi su bastı. Aldığımız bilgiye göre 50'den fazla evin sular altında kaldığı öğrenildi.

Belediyenin alt yapısının yetersiz kaldığı Saraycık Caddesi'nde belediye tarafından yapılan istinat duvarı çöktü. Çöken duvarın kalıntıları kaldırımı işgal ederken merdivenin bir bölümü ise kullanılamaz hale geldi. 

Yenidoğan Mahallesi'nde ise bir çok evi su bastı. Yine alt yapının yetersiz kaldığı mahallede gece geç saatlere kadar vatandaşlar kendi imkanlarıyla sular altına kalan evlerini temizledikleri gözlendi. 

Yediler Mahallesi 528. Sokak'ta da manzara değişmedi. Yağmur sularının esir aldığı evin temizliği için komşular yardıma koştu. Belediye görevlilerin de bulunduğu sokakta sular altında kalan ev temizlendi. Evde bir çok eşya kullanılamaz hale geldi.  

Diğer yandan çoğu caddede biriken sular yüzünden trafikte aksamalar oldu. Bazı araçlar yolda kaldı. Emniyet ekipleri trafiğin akışını sağlamak için yoğun çaba harcarken, belediye ekipleri ise yollarda biriken suların tahliyesi için seferber oldu. 

Vatandaşlar ise biriken sular yüzünden bazı noktalarda mahsur kalırken 'belediyenin alt yapısı çöktü' yorumlarında bulundu. Belediye ve emniyet ekiplerinin yürüttüğü çalışmalar kapsamında yaklaşık 1 saat sonra Bozüyük'te trafik normale döndü.

rezillik-akiyor.jpg

Bu haber toplam 5194 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum