SAHİBİNDEN SATILIK

SAHİBİNDEN SATILIK

İnternet ve teknoloji çağına ayak uyduran besiciler, Kurban Bayramı dolayısıyla hayvanlarını internet üzerinden satışa sundu. İnternet üzerinden kurbanlık hayvanların bilgilerini paylaşıp satış yapan besiciler, satışlardan oldukça memnun. 

Kurban Bayramı öncesi gelişen teknolojiye uyum sağlayan besiciler internet üzerinden hayvan satışı yaptı. Çeşitli alışveriş ve internet sitelerinde büyükbaş ve küçükbaş hayvanların satışını yapan besiciler, durumdan oldukça memnun. Kurbanlık alımı yapmak isteyen vatandaşlar, hayvanların fiyatından nereden geldiklerine ve ağırlıklarına kadar birçok bilgiye internetten ulaşılıp kurbanlıklarını satın aldı. Kurbanlığın sahibinin iletişim bilgilerini yazdığı internet sayfasında vatandaşlar, bazı besicilerle iletişime geçerek hayvanı satın almak istediğini belirtebiliyor. Hayvanı beğenip satın alan müşterilerin istediği takdirde besiciler kurbanı kesip evine kadar getiriyor.

sahibinden-satilik-3.jpg

"Bizde teknolojiye ayak uydurduk"

İnternet üzerinden kurbanlık hayvanlarını satan besici Yusuf Kömüş, "Daha önce bizde internette satışları gördük ve satışlarımıza faydalı olacağını düşünerek deneyelim dedik. Oğlum teknolojiyle biraz daha yakın olduğu için bizim hayvanlarımızın ilanlarını internette yayınlıyor. Hayvanlarımızın fotoğraflarını çekiyor internet sitesinde ayrıca, yaş, cins ve ağırlığı gibi özelliklerini detaylı bir şekilde yayınlıyor. Bu sayede müşteri potansiyelimiz yükseldi. Neredeyse hayvanlar elimizde kalmadı, çoğunu sattık. Bizde teknolojiye ayak uydurduk" ifadelerini kullandı.

sahibinden-satilik-1.jpg

"Bu kurbanda 70 adet hayvanımızı internet üzerinden sattık"

İnternette yapmış olduğu satışlardan memnun olduğunu dile getiren besici Serdar Acat ise "İnternet üzerinden de satışlar yapıyoruz, sattığımız hayvanların öncelikli olarak fotoğraflarını çekiyoruz, ardından hayvanın özellikleri, ücretini iletişim numaramızla birlikte internette yayınlıyoruz. Bu kurbanda 70 adet hayvanımızı internet üzerinden sattık" dedi.

sahibinden-satilik-2.jpg

sahibinden-satilik-4.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 5752 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum