Satış rekorları kırdılar

Satış rekorları kırdılar

Osmaneli Belediyesi Kadın Girişimciler Kooperatifi ürünleri satış rekorları kırdı.

Osmaneli Belediyesi Kadın Girişimciler Kooperatifi ürünleri satış rekorları kırdı.

Osmaneli Kadın Girişimciler Kooperatifi BEBKA hibe proje destekleri ve bakanlıklardan sağlanan hibelerle, üretim faaliyetlerini üst seviyelere çıkartarak, ürün satışlarında rekor kırdılar.

satis-rekorlari-kirdilar1.jpg

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada kooperatifin çalışmalarından bahsederek, girişken ve üreten kadınlarla gurur duyduğunu ifade etti.

Başkan Şahin yaptığı açıklamada; “Osmaneli Belediyesi olarak Sürekli Eğitim Merkezimizde eğittiğimiz kadın girişimcilerimizle BEBKA hibe proje destekleri, Bakanlıklarımızdan sağladığımız hibelerle Belediyemizin organizasyonunda, belediyemizden bağımsız, ‘Osmaneli Kadın Girişimciler Kooperatifi’ni kurduk ve faaliyetlerini üst seviyelere çıkardık.

satis-rekorlari-kirdilar2.jpg

Lefke Bezi, coğrafi işaretli Kütür Bakanlığı tescilli dünya markası ilçemizde yaşamış medeniyetlerden ve özellikle Roma döneminden miras kültürümüzün bir parçası konumuna geldi.

Fransa, Katar, Almanya, Hollanda vb. ülkelere ihraç ettiğimiz Lefke Bezi geleneksel tezgahlarda kadınlarımızca dokunmaya devam ediyor.

satis-rekorlari-kirdilar3.jpg

Tarım Kredi Kooperatifleri, Satış Marketleri başta olmak üzere bir çok satış mağazasına ayva ve nar lokumu, salça vb. ürünleri satıyoruz. Ürün çeşitliliğini her gün arttıran kooperatifimiz ilçemiz kadınlarının gururu, Osmaneli Belediyesinin Proje başarısı olarak tarihe geçti.

Osmaneli Kadın Girişimciler Koopertifi’ni kurduk, üretim ve satışta rekorlar kırdık. Osmaneli Belediyesi yaratıcı projeleri ile Türkiye sınırlarını aşan faaliyetleri ile ilçemizin gurur kaynağıdır.” ifadelerini kullandı.

satis-rekorlari-kirdilar4.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 1474 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.