Seçilirse maaş almayacak

Seçilirse maaş almayacak

Yeniden Refah Partisi Bilecik Belediye Başkan Adayı Cafer Arslanboğa, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde, belediye başkanı seçilmesi halinde başkanlık maaşı almayacağını açıkladı.

Yeniden Refah Partisi Bilecik Belediye Başkan Adayı Cafer Arslanboğa, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde, belediye başkanı seçilmesi halinde başkanlık maaşı almayacağını açıkladı.

Cafer Arslanboğa, yaptığı açıklamada, maaş almayacağını ve makam arabası kullanmayacağını belirterek, “Bu tasarruflar, şehrimizin ihtiyaç sahibi insanlarına daha fazla yardım edebilmek için kullanılacak.” dedi

Belediye başkanlığının sadece teknik bir iş değil aynı zamanda gönüller kurarak kucaklaşma görevi de içerdiğine dikkat çeken Arslanboğa, açıklamasında, şunları kaydetti:

“Bizim medeniyetimiz, kökleri derinlerde olan, adalet, merhamet, hoşgörü ve dayanışma gibi evrensel değerleri içinde barındıran zengin bir medeniyettir. Yeniden Refah Partisi olarak amacımız; bu değerleri, şehrimizin her köşesine taşımak, Bilecik'imizi, huzurun, barışın ve kardeşliğin merkezi haline getirmektir.

Belediye başkanlığı görevini üstlenmek, sadece teknik bir iş değil, aynı zamanda gönülleri birleştirme, insanları mutlu etme ve şehrimizi bir bütün olarak kucaklama görevidir. Bu görevi yerine getirirken, İslam'ın adalet, şefkat ve toplumsal dayanışma ilkelerini rehber edineceğiz.

Erbakan Hocamızın açtığı yolda, "Adalet ve Kalkınma" ilkesiyle hareket edeceğiz. Bu ilke, bize, tüm insanların huzur ve refah içinde yaşaması için gereken adımları atma, toplumumuzun her kesimine eşit hizmet götürme ve adaleti sağlama yolunda ilham veriyor. Bu yolda, Erbakan Hocamızın öğretileri bizlere rehber olacak.

Gençlerimiz için, onların eğitimi, kültürel ve manevi gelişimleri en önemli önceliklerimiz arasında yer alacak. Kadınlarımızın, toplumumuzun temel taşı olduğunu unutmadan, onlara daha fazla söz hakkı ve imkan sağlamak için çalışacağız. Yaşlılarımıza saygı ve sevgimizi, onlara layık olduğu hizmetleri sunarak göstereceğiz.

Seçilmem durumunda, şahsıma ayrılan maaşı almayacağımı ve makam arabası kullanmayacağımı burada sizlerle paylaşmak istiyorum. Bu tasarruflar, şehrimizin ihtiyaç sahibi insanlarına daha fazla yardım edebilmek için kullanılacak. Ayrıca, adaletin sağlanması konusunda tavizsiz olacağım; suç işleyenlerden hesap soracağım ve Bilecik'i içinde bulunduğu kötü durumdan hep birlikte kurtaracağımıza inancım tamdır.

Bilecik'imizi daha yaşanabilir, daha güvenli, daha yeşil bir şehir yapma yolunda, sizlerin de görüş ve önerilerinizi önemsiyor, her zaman katılımcı bir yönetim anlayışını benimsiyoruz. Unutmayın ki, bu şehir hepimizin ve şehrimizi ileriye taşıyacak olan da bizlerin birlikteliği ve kardeşliğidir.

Bu yolda Allah'tan güç ve yardım diliyor, siz değerli Bilecik halkının desteğini bekliyorum. Gelin, hep birlikte Bilecik'imizi, gönüllerin şehri yapalım. Biz büyük ve güçlü bir aileyiz. Allah'ın izniyle, el ele vererek, şehrimizi daha müreffeh, daha adil bir geleceğe taşıyacağız.”

Bu haber toplam 1433 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum