Sefa Erim aday adayı oldu

Sefa Erim aday adayı oldu

31 Mart’ta gerçekleşecek yerel seçimler öncesi, Ak Parti’de başvurulara bir yenisi daha eklendi.

31 Mart’ta gerçekleşecek yerel seçimler öncesi, Ak Parti’de başvurulara bir yenisi daha eklendi.
Bozüyük'te geçtiğimiz yıllarda Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı olan ve uzun yıllar siyaset yapmış olan Sefa Erim, aday adaylığı müracaatını yaptı. Ak Parti binasında gerçekleşen müracaat toplantısına pek çok eş ve dostu eşlik etti.

sefa-erim-2.jpg
Yapılan basın açıklamasında söze İlçe Başkanı Mecit Kuruoğlu başladı. Burada konuşan Mecit Kuruoğlu; "Bizler müracaatların açıldığı günden itibaren başvuruları almaya devam ediyoruz. Bu müraacatla birlikte Sefa Erim, 4. aday adayımız olacak. Sonu hepimiz için hayırlısı olsun, bizim hedefimiz Bozüyük Belediyesini hakettiği hizmet belediyeciliğine kavuşturmak için seçimleri kazanarak AK Partiyi burada birinci yapmak. Görev olacak arkadaşımız kim olursa biz onun arkasında toplanarak gerekli çalışmaları yapacağız".

sefa-erim-1.jpg
İlçe başkanının ardından sözlerine başlayan Sefa Erim; "Kuruluşundan bugüne gönül verdiğim ak Partimizin 2017 yılından beri iki dönem ilçe yönetim kurulu üyesi Akabinde üç yıl boyunca ilçe gençlik kolları Başkanlığı ve son olarak da il başkanımızın teveccühü ile il yönetim kurulu üyesi olarak hizmet etmenin onurunu ve gururunu yaşıyorum. Bugüne kadar birlikte yol yürüdüğüm yönetim kurulu arkadaşlarıma, kıymetli hanımefendilere, değerli genç kardeşlerime teşekkürü bir borç biliyorum. Her birini tanımaktan ve birlikte çalışmaktan şeref duyuyorum.
Bu kutlu davamıza ve doğup büyüdüğüm, okuduğum ekmeğini yediğim güzide memleketimiz Bozüyük’e belediye başkanı olarak hizmet etmek Bozüyük’ü Türkiye yüzyılı ile buluşturmak için aday adaylık başvurumuzu gerçekleştirmek üzere burada toplanmış bulunuyoruz.
Bir harita mühendisi olarak ilçemizin ihtiyacı olan sosyokültürel yönlerinden alt ve üst yapısına mimari dizaynlarından imar planlarına sosyal tesislerinden yeşil alanlarına kadar her kesime hitap edecek, hizmetleri hayata geçirebilecek teknik altyapıya ve birikime sahibim.

sefa-erim-3.jpg
Gençliğimizin verdiği enerjiyle tüm mahallelerimizde her sokağında çalınmadık kapı bırakmadan vatandaşlarımızın oyundan önce duasına talibiz.
Bozüyük’ümüzü tekrar ak belediyecilikle buluşturmak için aday adaylık başvurusunda bulunan diğer aday arkadaşlarımıza ayrıca teşekkür ediyorum ve çıktıkları bu yolda kendilerine başarılar diliyorum.
Bizleri bugün de yalnız bırakmayıp yanımızda olduğunuz için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyor hepinizi Allaha emanet ediyorum. Rabbim yar ve yardımcımız olsun" dedi.

sefa-erim-4.jpg

Bu haber toplam 1070 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.