ŞEHİDİMİZİN AİLESİ'NE BERAT VERİLDİ

ŞEHİDİMİZİN AİLESİ'NE BERAT VERİLDİ

10 Temmuz 2016 günü PKK’lı teröristler tarafından Hakkari Şemdinli Aktütün yolunda şehit edilen Bilecikli Piyade Er Osman Er’in ailesine Kara Kuvvetleri Komutanlığı tarafından Şehit Beratı takdim edildi. 

Şehit Piyade Er Osman Er’in ailesine verilen berat merasiminde Bilecik Valisi Süleyman Elban, 2. Jandarma Er Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Halis Zafer Koç ile birlikte İl Jandarma Alay Komutanı Jandarma Albay Hacı Murat İnce, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Osmaneli Emniyet Müdürü Mustafa Tezcan Alaç, Osmaneli Belediye Başkan Yardımcısı Hayati Kaba, Osmaneli AK Parti İlçe Başkanı Yalçın Karaca, AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Hakan Özkan, Osmaneli Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Başçavuş Murat Göksü katıldı. 

Şehit Osman Er’in Bilecik’in Osmaneli ilçesi İnönü Mahallesi’nde yaşayan ailesine birçok kez gelen Bilecik Valisi Süleyman Elban ve 2. Jandarma Er Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Halis Zafer Koç, bu seferki ziyaretlerinde şehidin ailesine Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Salih Zeki Çolak imzalı Beratı getirdi. Verilen Şehitlik Beratı’nda: “Zaferleri ve mazisi insanlık tarihi ile başlayan Kara Kuvvetlerimizin asil bir ferdi olarak vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğü uğruna şehitlik mertebesine ulaşmıştır. Göstermiş olduğu yiğitlik ve cesaretle Türk milletinin varlığının birlik ve beraberliğinin ve vatan sevgisinin ölümsüz sembolü olarak hatırası sonsuza kadar kalbimizde yaşayacaktır” ifadeleri kullanıldı.

Bilecik Valisi Süleyman Elban, Kara Kuvvetleri Komutanı imzalı şehit beratını, şehidin evinde baba İsmail Er’e verdi. Çok duygulanan ve onurlanan babanın gözleri dolarken oğlu ile gurur duyduğunu ve şehit babası olmaktan her daim mutluluk duyacağını belirtti.

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 2109 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.