ŞEHİDİMİZİN KARDEŞİNDEN HAİNLERE TOKAT GİBİ CEVAP!

ŞEHİDİMİZİN KARDEŞİNDEN HAİNLERE TOKAT GİBİ CEVAP!

Söğüt'te, Mardin´in Nusaybin ilçesinde bölücü terör örgütü mensupları tarafından açılan ateş sonucu şehit düşen Söğütlü Özel Hareket Polisi Kazım Esmer için yürüyüş düzenledi.

Söğüt'te, Mardin´in Nusaybin ilçesinde bölücü terör örgütü mensupları tarafından açılan ateş sonucu şehit düşen Söğütlü Özel Hareket Polisi Kazım Esmer için yürüyüş düzenledi. Yürüyüşe şehidimizin Uşak'ta yaşayan kardeşi Hüseyin Esmer'de katıldı. 
Acılı kardeş, gazetemize yaptığı açıklamada hainlere tokat gibi cevap verdi. Metanetini korumaya çalışan ve hainlerin karşısında dimdik duran şehidimizin kardeşi Hüseyin Esmer, abisinin anlatmakta zorlandı. 'Kalbi o kadar güzeldi ki' diyen Esmer,"Bir Kazım öldü, binlercesi çıkar. Vatan sağolsun, bayrak sağolsun" dedi. 
18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü'nde düzenlenen yürüyüşe 7'den 70'e yüzlerce vatandaş katıldı. İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma Ulaştırma Taburu önünde saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı okundu. Polislere ve askerlere destek sloganları atılarak, terör lanetlendi. 
Hükümet Konağı önünde toplanan vatandaşlar ilk olarak araçlarla ilçe içerisinde konvoy yaptı. Daha sonra Hükümet Konağı önünden yürüyüşe başlayan vatandaşlar buradan taburun önüne ulaştılar. Burada vatandaşlara seslenen Söğüt Belediye Başkanı Halil Aydoğdu, terörü lanetleyerek, tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diledi. Söğüt'ten terör odaklarına sert mesajlar gönderen Halil Aydoğdu,"Hiç kimsenin yaptığı yanına kalmayacak. Bu millet sabretmesini de bunların hesabını sormasını da bilir. Şehidimizin kanı hiçbir suretle yerde kalmayacaktır. Bu millet, bu hainleri affetmeyecektir. Dedem Ertuğrulgazi'nin mekanı Söğüt'ten bir kez daha sesleniyorum bu vatanı böldürtmeyiz, bu bayrağı indirtmeyiz, bu ezanı asla ve asla dindirtmeyiz" dedi.
Başkan Aydoğdu sözlerinin sonunda şehitlerden helallik isterken gözyaşlarına hakim olamadı. Şehit Kazım Esmer'in kardeşi Hüseyin Esmer'de gözyaşlarına boğuldu. Vatandaşlar oldukça duygusal anlar yaşadı. 
Başkan Aydoğdu'nun konuşmasının ardından şehitlerimiz için dua edilerek vatandaşlar olaysız bir şekilde dağıldı. 

 

Bu haber toplam 2863 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.