ŞEHİR HASTANESİ KURULACAK

ŞEHİR HASTANESİ KURULACAK

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ HALİL ELDEMİR BOZÜYÜKLÜLERİN BEKLEDİĞİ MÜJDEYİ VERDİ. BEŞ YILDIZLI OTEL KALİTESİNDE 200+50 YATAK KAPASİTELİ BOZÜYÜK ŞEHİR HASTANESİ YAPILACAĞINI SÖYLEDİ.

A+A-

 Ak Parti Milletvekili ve Ak Parti Milletvekili adayı Halil Eldemir, hastaneyle konusuyla ilgili Bozüyüklülerin beklediği müjdeyi verdi. 200+50 yatak kapasiteli Bozüyük Şehir Hastanesi'nin ihalesinin 27 Temmuz'da yapılacağını kaydeden Eldemir: 'Bozüyüklü hemşehrilerimiz sağlık yatırımı anlamında tek noktadan fevkalade hizmet alacaklar. İnşallah 2020'nin sonlarına doğru Bozüyük Şehir Hastanesi'ni hemşehrilerimizin hizmetine sunmuş oluruz.'dedi. 
Gazetemize konuyla ilgili özel açıklamada bulunan Halil Eldemir, 2015 yılı seçimleri öncesinde Bozüyük'e hastane yapılması sözünü verdiklerini hatırlatarak: '27 Temmuz tarihinde Bozüyük Şehir Hastanesi'nin ihalesi nasip olursa yapılacak. 200+50 yatak kapasiteli bir Bozüyük Şehir Hastanesi inşa edeceğiz. 5 yıldızlı otel kalitesinde, konforunda yapacağız.  Bozüyüklü hemşehrilerimiz Yeşilkent - 4 Eylül Mahalleleri arasında mekik dokumaktan kurtulacaklar. Sağlık yatırımı anlamında tek noktadan fevkalade hizmet alacaklar." dedi. 
Ak Parti Milletvekili Halil Eldemir şöyle konuştu: '2015 yılı seçimlerinde Bozüyük'e Devlet Hastanesi yapılması için bir söz verdik. 2015'ten bugüne kadar yaklaşık 2,5 seneyi geride bıraktık. Bu süre zarfında Bozüyük Belediye Başkanımız Fatih Bakıcı ile birlikte hastane yeri ile alakalı ön etüt çalışmalarını tamamladık. Neticesinde belediye başkanımızın çabalarıyla hastane yeri kamulaştırma işlemleri yapıldı. Plan değişiklikleri yapıldı. Hastanenin yerelde yapılması gereken tüm işlemler tamamlandı. İş genel ile ilgili yatırım programına alınması ve projelerin yaptırılması işi kalmış oldu.
'TEK NOKTADA FEVKALADE HİZMET ALINACAK'
2017 yılında biz buranın projelerinin yapım işine başlattık. 2018 yılında da yatırım programına aldırdık. Neticesinde 27 Temmuz tarihinde de ihalesi nasip olursa yapılacak. 4 Haziran itibariyle ihale ilanına çıkmış oldu. 200+50 yatak kapasiteli bir Bozüyük Şehir Hastanesi inşa edeceğiz. 5 yıldızlı otel kalitesinde konforunda yapacağız.  Bozüyüklü hemşehrilerimiz Yeşilkent - 4 Eylül Mahalleleri arasında mekik dokumaktan kurtulacaklar. Sağlık yatırımı anlamında tek noktadan fevkalade hizmet alacaklar. 
'BOZÜYÜK'ÜN SİMGESİ OLACAK'
Bozüyük'ten Eskişehir istikametine giderken çevre yolumuzun hemen yanında Musapınarı dediğimiz mevkiide orada Çağlar Kentin hemen yanındaki boşlukta olacak. Yeri de çevre yolumuzun hemen kenarı. Adeta Bozüyük'e gelip gidenlerin görebileceği Bozüyük'ün simgesi olarak göreceği fevkalade güzel bir mimari eser ortaya çıkacak. 
'2020 SONUNDA İNŞALLAH HİZMETE SUNACAĞIZ'
İhale süreci Temmuz ayının 27'sinde tamamlandıktan sonra ihale değerlendirmeleri olacak. Değerlendirmelerden sonra bunu Sağlık Bakanlığımız onaylar. Onaylandıktan sonra kısa süre içinde yer teslim edilir. Yatırım başlar. Ama inşallah biz buraya 2018 yılında temel atmış olacağız. Yatırım sürecinde de Sağlık Bakanlığımız 2 yıl gibi bir zaman veriyor. Bizim seneye inşaatımızın kabası tamamlanmış olur. 2020'nin sonlarına doğru da inşallah bu hastaneyi hemşehrilerimizin hizmetine sunmuş oluruz.' dedi. 


Bu haber toplam 5742 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum