ŞEHİR KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ MEST ETTİ

ŞEHİR KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ MEST ETTİ

Özel Bilecik Şehir Koleji öğrencilerinin hazırladığı yıl sonu gösterisi izleyenleri mest etti. Davetliler, renkli görüntülere sahne olan gecede eğlenceli anlar yaşadı. Çeşitli gösteri ve oyunların sergilendiği programda öğrencilerin performansları beğeni topladı. 

 

 

Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen etkinliğe, Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Taş, Gazetemiz Sahibi Şadi Erdal, Yazı İşleri Müdürümüz Mücahid Erdal ve Sayfa Editörümüz Mehmet Erdal'ın yanı sıra bazı daire müdürleri, STK temsilcileri, veliler ve davetliler katıldı. 

galeri-009.jpg

Programda konuşan Okul Müdürü Şükrü Özger,davetlilere 'Hoş geldiniz' dedi. Özel Bilecik Şehir Koleji'nin çalışmaları hakkında bilgiler veren Müdür Özger, Şehir Koleji'nin büyümeye ve önemli hizmetler vermeye devam edeceğini söyledi. Özger konuşmasında şunları kaydetti:

"Kuruluşun ve kurtuluşun şehrinde, Anadolu'nun eğitim mimarlarının ışığında, yaratılış gayesine uygun olarak gelecek dünyanın liderlerini yetiştirmeyi hedef alan kurumlar arasında yerimiz aldık. 2 yıldır Bilecik Şehir Koleji unvanı altında hizmet vermekteyiz. Bilecik şehrimize eğitim alanında başarılar üzerine başarılar kattık. İnşallah bu kurum büyücek çınar olacak ve halkımıza daha büyük hizmetler verecek. 

Eğitim ve öğretim bir iş ise onun ruhunu anlamak başka bir iştir. Her çocuk farklı fıtratlarda doğar. Farklı fıtratlarda doğan çocuklarımızın yeteneklerini keşfetmeliyiz. Keşfettiğimiz yeteneklerine göre eğitmeliyiz. Duygularını anlamalıyız, duygularını anlayarak eğitmeliyiz. Çocuk, kendisinin anlaşılmasından ve adam yerine konulmasından mutlu olur. Kişiliği gelişir, özgüveni artar. Değerler eğitimi vererek kültürümüze uygun eğitmeliyiz. Pozitif bilimlerin yanında bilimle hikmetin bağlantısını öğretmeliyiz" şeklinde konuştu. 

Ayrıca program sonunda Belediye Başkanı Selim Yağcı tarafından programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmen ve öğrencilere hediye takdiminde bulundu.

 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 4118 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum