ŞEHİR MAGANDALARI YİNE İŞ BAŞINDA!

ŞEHİR MAGANDALARI YİNE İŞ BAŞINDA!

İstiklal Mahallesi Yunusbey sokak üzerinde bulunan 'Park Yeri' levhası kimliği belirsiz kişi veya kişilerce tahrip edildi. Levha, bulunduğu kaldırım üzerinde devrilmiş şekilde bulundu.

Şehir magandalarının vukuatlarına bir yenisi daha eklendi. Sokak arasında araçların park alanını gösteren levhayı tahrip eden magandalar, vatandaşların tepkisiyle karşılaştı. 'Levhadan ne istiyorlar?' diyerek sitemlerini dile getiren mahalle sakinleri levhanın onarılarak yerine konulması için yetkililerden yardım istedi. 

İstiklal Mahallesi Yunusbey sokak üzerinde ikamet eden bir vatandaş,"Sokaklarımız zaten dar. Birde üstüne araç parkları yapılıyor ortalık iyice karışıyor. Yolu bilenler var, bilmeyenler var. Vatandaşlar geliyorlar buraya araba konuluyor mu diye araçlarıyla sokakta gezmeye başlayınca iş iyice çığrından çıkıyor. O tabela sayesinde aracını park etmek isteyenler en azından burası park yeriymiş diyerek ona göre tertipli şekilde arabalarını koyuyorlardı. Yetkililer bir an önce bu tabelayı yerine yerleştirirlerse memnun oluruz. Araç sahipleri içinde kolaylık olur" dedi. 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 2387 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.