ŞEHİTLERİMİZ İÇİN KONVOY YAPTILAR

ŞEHİTLERİMİZ İÇİN KONVOY YAPTILAR

Bozüyük'teki otobüs kooperatifleri, ülkede son günlerde yaşanan terör olaylarını protesto etmek ve şehitler anısına konvoy düzenlendi. 

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı da otobüsçülerin etkinliğine katılarak onlara destek oldu. İlçe Emniyet Müdürlüğü trafik ekipleri tarafından konvoy güzergâhında gerekli güvenlik önlemleri alındı. Otobüs kooperatifleri adına açıklama yapan S.S. 2 nolu Öz Bozüyük Otobüsçüler Kooperatifi Başkanı Mustafa Bayrak, “Ülkemizin birliği ve bütünlüğü milletimizin huzur ve güvenliği uğruna canını feda eden ebedi yolculuklarına çıkmış, Yüce Rabbimizin katına ulaşmış vatan evlatlarının ruhlarına dualarla katılmak için bu etkinliği düzenledik. Bugün aziz şehitlerimize karşı en büyük görevimiz yüreklerimizi kenetlemek, birliğimizi beraberliğimizi ve kardeşliğimizi pekiştirmektir. Onların aziz hatırasına karşı göstereceğimiz en büyük saygı hakkın, hukukun, adaletin, kardeşliğin, birlik ve beraberliğin yanında yer almaktır. Şehit kardeşlerimize Yüce Rabbim rahmetler ihsan eylesin. Cennetiyle, cemaliyle müşerref eylesin. Kederli ailelerine, yakınlarına, sevenlerine ve yüreklerimize sabrı cemil ve metanet ihsan eylesin. Birlik ve beraberliğimizi, dostluk ve kardeşliğimizi güçlendirsin. Aramıza fitne, fesat ve nifak tohumları ekmek isteyenlere Cenab-ı Hak hiçbir zaman fırsat vermesin. Cennet vatanımızı her türlü kötülüklerden şerlerden ve musibetlerden muhafaza eylesin” dedi. 

Yaklaşık 35 otobüsün katıldığı konvoy sonrasında Merkez Kasımpaşa Camiinde şehitler için mevlit okutuldu, ardından cami cemaati ve vatandaşlara pilav ikramında bulunuldu.

konvoy-yaptilar2-001.jpg

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 1879 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.