SELİM YAĞCI ÖDÜL ALDI

SELİM YAĞCI ÖDÜL ALDI

Ulusal olarak yayın yapan By. Protokol Dergisi’nin düzenlediği "2018 En'leri Ödül" töreninde yılın en iyi isimleri ödüllerini aldı. 14 yıl boyunca Bilecik’te Belediye Başkanlığı yapan ve şu an AK Parti Bilecik Milletvekilli Adayı olan Selim Yağcı da ödüle layık görülen isimler arasında yerini aldı.

Ankara Hilton Garden Inn Otel’de gerçekleştirilen programa; sanattan spora, siyasetten eğitime, ticaretten ekonomiye birçok alanda önemli ve değerli isim, yaptıkları başarılı çalışmalar dolayısıyla ödüllendirildi.

14 yıl boyunca Bilecik’te Belediye Başkanlığı yapan ve şu an AK Parti Bilecik Milletvekilli Adayı olan Selim Yağcı da ödüle layık görülen isimler arasında yerini aldı.

‘’ALDIĞIMIZ HER ÖDÜL BİZLERE YENİ HEYECANLAR VE GAYRETLER VERİYOR’’

AK Parti Bilecik Milletvekili Adayı Selim Yağcı, gerçekleştirilen ödül programı hakkında yaptığı değerlendirmede Bilecik ve hemşehrileri adına gururlu ve onurlu bir anı daha yaşadığını belirterek; ‘’Çok şükür şu ana kadar gerçekleştirdiğimiz bütün güzel çalışmalarımız ödüllendirildi. Aldığımız her bir ödül bizlere yeni heyecanlar ve gayretler veriyor. Çok şükür milletimizin teveccühüyle 14 yıl boyunca Bilecik’imize hizmet ettik. Şimdi de başta Cumhurbaşkanımız ve Milletimizin teveccühüyle Milletvekilliği hizmeti için adaylığımızı koyduk. İnşallah gayretimiz ve heyecanımız azalmadan devam eder ve bu heyecan ve gayreti Milletimize hizmet yolunda kullanırız. Bizleri bu güzel ödüle layık gören bütün değerli büyüklerimize teşekkür ediyorum. Ödülümüz bizlere ve hemşehrilerimize hayırlı ve uğurlu olsun’’ ifadelerini kullandı.

selim-yagci-odul-aldi2.jpg

 

Kaynak:M. Bahadır ORAL

Bu haber toplam 2220 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.