Selim Yağcı’dan önemli açıklama!

Selim Yağcı’dan önemli açıklama!

AK Parti 27’nci Dönem Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, 28 Mayıs’ta gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı 2’nci tur seçimleri öncesi önemli açıklamalarda bulundu.

AK Parti 27’nci Dönem Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, 28 Mayıs’ta gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı 2’nci tur seçimleri öncesi önemli açıklamalarda bulundu. Selim Yağcı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek çağrısında bulunurken, 28 Mayıs’ta gerçekleşecek seçimin Türk Milleti adına bir dönüm noktası olduğunu ifade etti.

Türk Milleti’nin ferasetine güvendiğini ve bu ferasetin 28 Mayıs’ta bir kez daha sandığa yansıyacağına inandığını belirten Selim Yağcı, yaptığı açıklamada, şu ifadelere yer verdi:

“ÖNEMLİ BİR SÜRECİ HEP BİRLİKTE YAŞIYORUZ”

“Devletimizin istiklali, istikbali ve istikrarı için önemli bir süreci hep birlikte yaşıyoruz. 28 Mayıs tarihinde yapılacak Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimlerinde Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’a vereceğimiz oy ile yola devam edeceğiz inşallah. Türkiye yüzyılının yolunu açacağız ve geçmişimize, bugünümüze ve geleceğimize ilişkin en önemli görevimizi yapmış olacağız.

“BU SEÇİM RASTGELE BİR SEÇİM DEĞİL”

Bu seçim rastgele bir seçim değil, milletimiz için bir dönüm noktasıdır. İnşallah milletimiz ve devletimiz 2023-2028 döneminde geriye düşmemek üzere farklı bir lige yükselecek. M. Kemal Atatürk’ün işaret ettiği muasır medeniyet seviyesinin üstüne çıkma hedefine çok yaklaşmış olacaktır.

Bizler Milletimizin ferasetine, basiretine ve sağduyusuna hep güvendik ve daima güveniyoruz. İnşallah 28 Mayıs günü rehavete kapılmadan sandıklarımızın başına gidip Türkiye Yüzyılının ilk adımını atacağız. Hep birlikte sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı 13.Cumhurbaşkanımız olarak seçeceğiz ve bu millet bu vatan üzerinde başka emelleri ve hedefleri olanlara bir kez daha gerekli dersi vereceğiz.”

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 2247 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum