Semih Şahin ifade verdi!

Semih Şahin ifade verdi!

Bilecik Belediyesi’nde yaşanan rüşvet operasyonunun ardından İçişleri Bakanlığı tarafından görevinden uzaklaştırılan ve partisinden ihraç edilen Semih Şahin soruşturma kapsamında ifadeye çağrıldı.

Bilecik Belediyesi’nde yaşanan rüşvet operasyonunun ardından İçişleri Bakanlığı tarafından görevinden uzaklaştırılan ve partisinden ihraç edilen Semih Şahin soruşturma kapsamında ifadeye çağrıldı. Avukatı Devrim Ulupınar ile birlikte Bilecik Adliyesi’ne gelen Semih Şahin şüpheli sıfatıyla ifade verdi.

Semih Şahin, adliye çıkışında yaptığı açıklamada, 6 ay sonra ilk defa ifade verdiğini belirterek, iddianamenin yakın zamanda çıkmasını beklediğini ifade etti. Bundan sonra dava sürecinin izleneceğini kaydeden Semih Şahin, şöyle konuştu:

semih-sahin-ifade-verdi1.jpg

“Bir konu hakkında benim ifademe başvurdular, biz de ne doğrudur, ne değildir hepsini anlattık. Bundan sonra açılacak dava, duruşma onları bekleyeceğiz. Herkesi adalete güvenmeye, hukuka inanmaya davet ediyorum. Her insan bir mahkemece suçu sabitlenene kadar suçsuzdur. Çok yakın zamanda iddianame çıkaracaklarını düşünüyorum. Selçuk beyin suçüstü olayına dahlim var mı, yok mu diye bir suçlama var mı diye çağırıldım. Burada sadece benim satış yetkimde değil, encümenin karar yetkisinde olan bir yer. Ben ne benim ne de encümen üyelerinin bu süreçte böyle bir şeye müdahil olmadığı kendilerine ifade ettim" ifadelerini kullandı.  

Kaynak:Ahmet Meşe

Bu haber toplam 1881 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum