Semih Şahin ve Yaşar Tüzün arasında 2'nci raund!

Semih Şahin ve Yaşar Tüzün arasında 2'nci raund!

Semih Şahin’in görevinden uzaklaştırılmasının ardından CHP içerisinde başlayan tartışmalar bir kez daha alevlendi.

Semih Şahin’in görevinden uzaklaştırılmasının ardından CHP içerisinde başlayan tartışmalar bir kez daha alevlendi. Semih Şahin’den gelen son açıklamalar Tüzün ile Şahin’i bir kez daha karşı karşıya getireceğe benzerken 2’nci raund olarak yorumlandı.

Hatırlanacağı üzere; Muharrem Tüfekçioğlu başkanvekili seçildikten sonra belediye birim müdürleri ile ilgili bazı kararlara imza attı. Akabinde Semih Şahin tarafından bir dizi eleştirilerde bulunuldu. Tüfekçioğlu’nun Yargıtay’da devam eden bir davasının neticelenmesi sonucu görevi sonlandırılırken yapılan seçimde bu kez Melek Mızrak Subaşı başkanvekili oldu. Subaşı’nın göreve gelmesi ile makam odasında bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na ait fotoğraf üzerinden bir kriz yaşandı. Yaşanan bu hadise sonrası doğrudan Milletvekili Yaşar Tüzün’ü hedef alan Semih Şahin oldukça ağır sözler sarfetti. Semih Şahin’e aynı sertlikte yanıt veren Milletvekili Tüzün daha sonra Başkanvekili Melek Mızrak Subaşı, İl Başkanı Metin Yaşar ve İlçe Başkanı Berna Pamukçu ile birlikte Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi. Bu ziyaret Semih Şahin’e yönelik üstü kapalı bir mesaj olarak yorumlandı.

Gelinen süreçte, CHP’de yaşanan tartışmaların sona erdiği düşünülürken Semih Şahin bir kez daha işaret fişeğini ateşledi. Semih Şahin, Belediye Başkanvekili Melek Mızrak Subaşı tarafından yapılması planlanan müdür değişiklikleri üzerinden yine Yaşar Tüzün’ü hedef alırken belediyedeki müdürlüklerin AK Partili kadrolara teslim edildiğini iddia etti. Semih Şahin, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, “CHP’li belediyede tüm müdürlükler yavaş yavaş AKP’li kadrolara teslim ediliyor. Sıra TC’nin kaldırılıp belediye sarayı levhasının asılmasında mı yoksa? Malum şahıs kime neyin diyetini ödüyor acaba?” ifadelerini kullandı.

Semih Şahin’in bu paylaşımının altında milletvekili Yaşar Tüzün’ü hedef alan ve eleştiren çok sayıda yorum gelirken, il başkanı Metin Yaşar’da eleştirilerden nasibini aldı.

semih-sahin.jpg

Kaynak:Ahmet Meşe

Bu haber toplam 3727 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum