Semih Şahin’den Yıldırım’a yine 'Seviyesiz' ithamı!

Semih Şahin’den Yıldırım’a yine 'Seviyesiz' ithamı!

Belediye Başkanı Semih Şahin, AK Parti İl Başkanı Serkan Yıldırım'ı yine 'Seviyesiz' olmakla itham etti.

Belediye Başkanı Semih Şahin, AK Parti İl Başkanı Serkan Yıldırım’ın İYİ Partili Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Gürses’i hedef alan açıklamalarına cevap verdi. Semih Şahin, Serkan Yıldırım’ı ‘Seviyesiz’ olmakla itham ederek, “Tek adam biat kültürünün siyasi anlayışının atanmışları halkın iradesiyle seçilmiş başkan yardımcısına laf söyleyemez. Ya seviyelerini yükseltecekler ya da susacaklar” çıkışında bulundu. 

İYİ Partili Ahmet Gürses'e yönelik eleştirilere Gürses'in kendisinin ya da partisinin il başkanlığından herhangi bir cevap verilmezken, CHP'li Belediye Başkanı Semih Şahin tarafından açıklama yapılması oldukça dikkat çekti. 

SEMİH ŞAHİN-SERKAN YILDIRIM GERİLİMİ TIRMANIYOR

Hatırlanacağı üzere; Semih Şahin ile Serkan Yıldırım arasındaki gerilim ilk olarak çöplerin toplanmaması hadisesinde başlamıştı. Semih Şahin, Serkan Yıldırım’a yönelik ağır sözler sarfederek Yıldırım’ı seviyesiz olmakla suçlamış ‘Car car konuşmayacaksın!’ ifadesiyle dikkat çekmişti. Bunun üzerine Serkan Yıldırım kanadından ise herhangi bir karşı açıklama gelmemişti. 

YİNE ‘SEVİYESİZ’ OLMAKLA İTHAM ETTİ

Gelinen süreçte; Serkan Yıldırım’ın Ahmet Gürses’e yönelik sert açıklamalarına bir kez daha siyasi nezaketten uzak bir tavırla cevap veren Semih Şahin, eleştirilerinin dozunu biraz daha yükseltti. Serkan Yıldırım’a yönelik ‘Seviyesiz’ çıkışını devam ettiren Semih Şahin, “Ya seviyelerini yükseltecekler ya da susacaklar” dedi. 

Serkan Yıldırım’ın gazetemize yaptığı açıklamaya belediyenin resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamayla cevap veren Semih Şahin, şunları kaydetti:

'TEK ADAM BİAT KÜLTÜRÜNÜN ATANMIŞ KİŞİLERİ..'

“Son günlerde AK Parti yöneticilerinin değerli başkan yardımcımız sayın Ahmet Gürses ile ilgili talihsiz ve seviye olarak oldukça düşük eleştirilerini gördüm. Aslına bakarsanız bu seviyeye inip konuşmak istemezdim fakat bu tek adam biat kültürünün siyasi anlayışında atanmış kişilerin bir seçimle halkın iradesiyle başarılı bir ittifak sonucu alın teriyle seçilmiş bir başkana söylenebilecek sözler değil bunlar. 

'BİAT KÜLTÜRÜNÜN ADAMLARI YORUM YAPAMAZ'

Öncelikle Bilecik Belediyesi’nde bilsinler ki benim başkanlığımda çaycısından başkan yardımcısına kadar herkes bir bireydir ve herkes alnının teriyle burada çalışır. Benim çok başarılı bulduğum başkan yardımcım Ahmet Gürses’e bu seviyesiz değerlendirmelerin hiçbirini kabul etmiyorum. Seçilerek bir yere gelmiş insanlara bu atanmış biat kültürünün adamları yorum yapamazlar. Biz ilk başladığımız günden itibaren uyumlu ve verimli çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Bizim yaptığımız başarılı çalışmalar seviyesiz eleştirilere maruz kalamaz, dikkate almayız zaten. Dikkate alınacak bir eleştiri olursa alırız ama biat kültürünün siyasi anlayışının mümkün değil bir yapıcı eleştiri yapması. Çünkü onlar biat ettikleri kişilerin talimatlarıyla ne gerekiyorsa onu yapan kişilerdir. 

'LÜTFEN BU DURUMU HAZMETSİNLER'

Halkın onayıyla ve ezici bir çoğunlukla seçimi aldık. Gerçekleştirdiğimiz mükemmel bir ittifak ile onları eze eze yendiğimiz bir seçimin artık onlarda rafine olmasını bekliyoruz. Lütfen bu durumu hazmetsinler daha sonra biat kültüründen uzaklaşabilirlerse yapıcı eleştirileri ile Bilecik’e katkıda bulunmaya çalışsınlar. Gecesini gündüzüne katıp, 7/24 çalışan başarılı genç seçilmiş başkan yardımcıma hiçbirinin tek bir sözcük söyleme hakkı yoktur. Bu yüzden onları kınıyorum, bu konuşmam da son olacak. Ya seviyelerini yükseltecekler ya da susacaklar."
 

Kaynak:Ahmet Meşe

Bu haber toplam 4351 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum