SENDİKA ÜYESİ ÇALIŞANLARA % 20 İNDİRİM

SENDİKA ÜYESİ ÇALIŞANLARA % 20 İNDİRİM

Çimse İş Sendikası Bozüyük Şubesi ve Yağmur Oto Lastik firması arasında ürün ve hizmet alımı sözleşmesi imzalandı. 

Sözleşmeyle Çimse-İş Sendikası üyelerinin Yağmur Oto Lastik firmasından yaptıkları her türlü alışverişte 2017 yılı içerisinde geçerli liste fiyatları üzerinden %20'lik indirim uygulanacak. Bunun yanında hizmet işçiliği bedellerinde de aynı indiriminin uygulanacağı ifade edildi.
Çimse İş Sendikası Bozüyük Şube Başkanı Hasan Emer ve firma yetkilisi Mustafa Bayrak arasında imzalanan sözleşmeyle sendika üyesi fabrika çalışanları yıl boyunca bu indirimden faydalanabilecekler. İmza töreni sonrası konuşan firma yetkilisi Mustafa Bayrak, sanayi kenti olan Bozüyük'te çalışanlara destek olabilmek amacıyla böyle bir indirim yapmayı düşündüklerini söyledi. Çimse İş Sendikası Bozüyük Şube Başkanı Hasan Emer ile yapılan istişareler sonrasında sözleşmemizi imzaladıklarını ifade eden Bayrak "Çalışanlarımıza hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.
-Hizmet veren işletmenin Çimse-İş Sendikası üyelerine 2017 yılı içerisinde gerek ürün satışı gerek ise hizmet işçiliğinde liste fiyatları üzerinden yapacağı %20 indirimi kapsamakta.
-Sözleşme süresi 01/01/2017 tarihinden 31/12/2017 tarihine kadar geçerli. Tarafların anlaşmaları halinde, sözleşme bitiminden bir ay önce, karşılıklı anlaşma ile sözleşme süresi bir yıl daha uzatılabilir. Sözleşme bedeli yeni duruma göre uygulanır.
-Tüm üyelerin ürün alım ve hizmet işçiliğinde liste fiyatları üzerinden yapılacak olan %20'lik indirimi kapsamakta.
-Ödemeler üyeler tarafından alınacak tüm ürünler veya hizmet alımlarına ait tüm tutarlardan üyelere sorumlu olacaktır. Sözleşmeye konu olan sendika başkanlığınınademelere ait hiçbir sorumluluğu yoktur. Firmanın devri durumunda sözleşmenin geçerliliği ortadan kalkacaktır.
-Taraflar arsında oluşan ihtilaflarda mahkemeler yetkili olacaktır.

Bu haber toplam 2861 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.