"SESSİZ OLAMAYIZ!"

"SESSİZ OLAMAYIZ!"

SP İl Başkanı Seyfettin Tıkız, Siyonist İsrail’in Müslümanlara yönelik zulmüne tepki göstererek,” Sessiz olamayız” dedi.

İsrail’in Mescid-i Aksa’da Müslümanlara yaptığı zulme tepkiler büyümeye devam ediyor. Yaşananlara bir tepki de Saadet Partisi Bilecik İl Başkanlığından geldi. Saadet Partisi Bilecik İl Başkanı Seyfettin Tıkız, yaptığı basın açıklamasında yaşanan zulme sessiz kalmayacaklarını, desteklerini hissettirmek için 30 Temmuz Pazar günü İstanbul Yeni Kapı meydanında miting düzenlediklerini duyurdu. Tıkız, tüm Bilecik halkını mitinge davet ederken, katılmak isteyenler için araç kaldırılacağını belirtti. 

SP İl Başkanı Seyfettin Tıkız, konuyla ilgili yaptığı yazılı basın açıklamasında şunları kaydetti:

“Hepinizin malumudur ki, tüm dünyada Müslümanlar üzerinde kirli oyunlar oynanmaktadır.  Nerede Müslüman var orada zulüm var. Kan ve gözyaşı var. Bizler imanımızın gereği olarak zulme uğrayan tüm mazlumlara destek olmak zorundayız.  Fahri Kainat Efendimizin “Bir kötülük gördüğünüzde onu elinizle düzeltin. Buna gücünüz yetmez ise dilinizle düzeltin. Buna da gücünüz yetmez ise kalbinizle buğz edin” emri gereği zulme karşı olmak durumundayız. 

İlk kıblemiz olan Mescidi Aksa da yıllardır süren zulüm,  son zamanlarda zirveye çıkmıştır. İşgalci Yahudi devleti pervasızca Müslümanlara saldırmaktadır. En doğal hak olan ibadet etme özgürlüğü kısıtlanmaktadır. Kuran-ı Kerimde Rabbimiz (CC) hazretlerinin “Etrafını mübarek kıldığımız” buyurduğu kutsal mekanlar işgal altındadır. 1,5milyar İslam aleminin gözü önünde gerçekleşen bütün bu olaylar karşısında sessiz olamayız. 

Milli Görüş Hareketinin tek temsilcisi Saadet Partisi olarak yaşanan tüm bu olaylar karşında tepkimizi ortaya koymamız gerektiğini ve zulüm altında ki kardeşlerimize yanlarında olduğumuzu hissettirmeliyiz diye düşünüyoruz. 

Bu bağlamda, 30 Temmuz 2017 Pazar günü İstanbul Yeni Kapı meydanında miting tertip edilmiştir. Bizde Saadet Partisi İl Başkanlığı olarak bu mitinge Bilecik’li vatandaşlarımızı mitingimize davet ediyoruz.  İşgalci İsrail’in yaptığı tüm bu zulümlere rıza göstermeyen, siyasi görüşü ne olursa olsun tüm vatandaşlarımızın mitingimize destek vermelerini bekliyoruz.  Katılmak isteyen vatandaşlarımız için araç organizasyonları yapılmıştır.

İnşallah bu çalışmalarımızın hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Haktan niyaz ediyoruz. Hepinize selam ve hürmetlerimizi sunuyoruz."   

 

Kaynak:M. Bahadır ORAL

Bu haber toplam 2300 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.