SEVEN ÇARŞISI İHALE TARİHİ BELLİ OLDU

SEVEN ÇARŞISI İHALE TARİHİ BELLİ OLDU

Kamuoyunda Seven Çarşısı olarak bilinen ve yeni adıyla 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Meydanında yapılması planlanan alışveriş merkezi, yer altı otoparkı ve meydan düzenlemesi ile 140 ada 1 parseldeki taşınmaz üzerine yapılacak olan ticaret merkezi yapımına ilişkin ihale duyurusu yapıldı.

2-366.jpg

Bilecik Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada;  ''Bilecik Belediyesi’nin mülkiyetinde bulunan Bilecik İli Merkezde yer alan 89 ada 12 parseldeki taşınmaz üzerine AVM, 89 ada 13 parsel taşınmaz üzerine Yeraltı Otoparkı ve Meydan düzenlenmesi ile birlikte, 140 ada 1 parseldeki taşınmaz üzerine Ticaret Merkezi yapımı işlerini kapsayan ihalenin gerçekleştirileceği bildirildi.

3-271.jpg

2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 35(a) maddesi gereğince kapalı teklif usulüyle 12/09/2017 Salı günü saat 14:30’da Bilecik Belediyesi Binasında bulunan Belediye Encümeni Toplantı Salonunda  yapılacaktır.

İstekliler, gerçekleştirilecek olan ihale hakkında detaylı bilgiye Bilecik Belediyesi Mali İşler Müdürlüğü'nde ulaşabileceklerdir" denildi.

4-089.jpg

Kaynak:Nilüfer ERDAL

Bu haber toplam 4894 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum