ŞİMDİ NE OLACAK?

ŞİMDİ NE OLACAK?

AK Parti'de, İl Genel Meclis Başkanlığı seçimleriyle ısınan siyasi atmosfer iyiden iyiye yanmaya başladı. AK Parti'li Oğuz Sertler'in muhalefet ile işbirliği yapması, parti grup kararına uymaması ve seçimin ardından gelen çelişkili açıklamalar partide adeta deprem etkisi yaşattı. 

İl Genel Meclis Başkanı Oğuz Sertler, Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Mücahid Erdal'ı ziyaretinde grup kararı olmadığını iddia ederken, İl Başkanı Fikret Karabıyık ise Sertler'i yalanladı. Karabıyık, grup kararının alındığını ve parti içerisinde yaşanan bu gelişmelerin genel merkeze rapor olarak sunulduğunu anlattı. 

Partiden yükselen aykırı seslere Milletvekili Halil Eldemir'in gösterdiği yaklaşım ise tam bir muamma. İlk günden beri sessizliğini koruyan Milletvekili Eldemir, parti içerisindeki çatlaklarla ilgili açıklama yapmak yerine CHP Lideri Kılıçdaroğlu'na cevap verince iş iyice çığırından çıktı. Haber sitemize gelen yorumlar Eldemir'i eleştiri oklarının hedefine getirdi. 

Gelinen süreci köşesinden değerlendiren Gazetemiz Sahibi Şadi Erdal'da milletvekiline ağır sözler sarf etti. Eldemir'i aciz ve korkak davranmakla itham eden Erdal'ın yazısı haber sitemizde yayınlanmasının ardından büyük dikkat çekti. 

İDDİALAR ARTIYOR SESSİZLİK SÜRÜYOR

Oğuz Sertler'in grup kararı alınmadığına dair iddialarına sessiz kalan Milletvekili Eldemir'in Gazetemiz Sahibi Şadi Erdal'ın köşe yazısına ve kulislerden gelen son iddialara ise ne cevap vereceği bilinmiyor. 

Öyle ki; AK Parti kulislerinden ortaya atılan iddialara göre, AK Partili İl Genel Meclis Üyesi H. Hüseyin Çelik, seçimlerden önce Milletvekili Eldemir'i arayarak partinin adayı Serkan Yıldırım'a oy vermeyeceğini söyledi. Milletvekili Eldemir ise konuyla ilgili kendisine geri dönüş yapacağını belirtti. Aradan geçen zamanda geri dönüş olmayınca H. Hüseyin Çelik yeniden Eldemir'i aradı ve söylemini yineledi. Ancak Eldemir yine dönüş yapacağını söyledi ve dönmedi. Aynı senaryo birkaç kez tekrarlandı ama Milletvekili Eldemir hiç geri dönüş yapmadı.

 

Kaynak:Mücahid ERDAL

Bu haber toplam 4015 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
14 Yorum