Sinan Ateş’in ismi uygun bir yere verilecek

Sinan Ateş’in ismi uygun bir yere verilecek

Ankara’da uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Ülkü Ocakları eski genel başkanı Sinan Ateş’in ismi Bilecik’te yaşatılacak.

Bilecik Belediye Meclisi Şubat ayı olağan toplantısı Başkan V. Melek Mızrak Subaşı başkanlığında gerçekleştirildi. Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi Meclis Toplantı Salonu’ndaki ilk birleşimde 5 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.

Birleşimde; İYİ Parti grubu tarafından uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Ülkü Ocakları eski genel başkanı Doç. Dr. Sinan Ateş’in isminin bir cadde ya da sokağa verilmesi hususunda ek gündem maddesi önerildi. Oybirliği ile gündeme alınan ek madde görüşülmek üzere imar komisyonuna havale edildi. Komisyon tarafından yapılacak çalışma sonucunda uygun görülen bir cadde ya da sokağa ‘Doç. Dr. Sinan Ateş’ isminin verilmesi bekleniyor.  

Öte yandan, gündemde yer alan diğer maddelerde görüşülerek oybirliği ile kabul edildi.

sinan-ates-haber1.jpg

GÜNDEM DIŞI SÖZ ALDILAR

Gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından söz alan AK Partili Nusret Dahil, asansörleri denetleyen firmaya ilişkin vatandaşlardan şikayetler geldiğini belirterek belediye yönetiminin konuyla ilgilenmesini talep etti.

Başkan V. Melek Mızrak Subaşı da Nusret Dahil’e bilgilendirmesinden ötürü teşekkür ederek daha yakından denetim yapacaklarını bildirdi.

AK Partili Hasan Cinit ise Bahçelievler Mahallesi’nde yaşanan su kesintilerine dikkat çekerek vatandaşların mağduriyetlerinin ne zaman giderileceğini sordu. Hasan Cinit’e cevap veren Başkan VÇ Melek Mızrak Subaşı bölgede gerçekleştirilen altyapı çalışmalarına dikkat çekerek, “Bildiğiniz üzere o bölgede çok fazla su basan yerler vardı oraları düzenliyoruz. 1 ay kadar bir süremiz var orada henüz. Zaman zaman su kesilmeleri oluyor. Bazı noktalarda değişimler yapılıyor ve bu noktalarda maalesef su kesintileri meydana geliyor. Çalışmalarımızın 1 ay kadar sürecek olması bölgede sürekli su kesintisi olacağı anlamını taşımıyor kısa sürede sorunu kökten çözeceğiz.” dedi.

Kaynak:Ahmet Meşe

Bu haber toplam 1609 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.