Sinan Ateş’in ismi verildi

Sinan Ateş’in ismi verildi

Bozüyük’te Belediye Meclisinde yapılan çalışma ile isimleri verilen belediyeye ait kreş ve tesislerin isim tabelaları yenilendi.

Bozüyük’te Belediye Meclisinde yapılan çalışma ile isimleri verilen belediyeye ait kreş ve tesislerin isim tabelaları yenilendi.

Ekim ayında yapılan Meclis Toplantısında “4 Eylül Mahallesi’nde bulunan, Bozüyük Belediyesi adına kayıtlı, Tapuda Yeni Mahalle, 1094 ada 1 parselde kayıtlı taşınmaz üzerinde yer alan Sosyal ve Kültürel Tesise “T.C. Bozüyük Belediyesi Hasan Ali YÜCEL Sosyal ve Kültürel Tesisi” isminin verilmesi konusu oy çokluğu ile 4 Eylül Mahallesi’nde bulunan, Bozüyük Belediyesi adına kayıtlı, Tapuda Yeni Mahalle, 1094 ada 1 parselde kayıtlı taşınmaz üzerinde yer alan, Sosyal ve Kültürel Tesisin içerisinde bulunan Gündüz Çocuk Oyun ve Bakım Evi’ne ise “T.C. Bozüyük Belediyesi Zübeyde Hanım Gündüz Çocuk Bakım Evi” isminin verilmesi oy birliği ile Yeşilkent Mahallesi’nde bulunan, Bozüyük Belediyesi adına kayıtlı, Tapuda Yeni Mahalle, 1054 ada 1 parselde kayıtlı taşınmaz üzerinde yer alan Sosyal ve Kültürel Tesise, “T.C. Bozüyük Belediyesi Doç. Dr. Sinan ATEŞ Sosyal ve Kültürel Tesisi” isminin verilmesi de oy çokluğu ile kabul edilmişti. Meclis toplantısında alınan kararlara uygun olarak kreş ve tesislerdeki isim tabelaları yenilendi. İsmi daha önce verilen Çarşı Meydan projesindeki 2 katlı yer altı otoparkının tabelası da 100. Yıl Çarşı Otopark olarak montajı yapılırken meydanın isim tabelası da 100. Yıl Bozüyük Çarşı Meydan olarak revize edildi.

sinan-atesin-ismi-verildi1.png

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 3119 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum