Sinan Burhan, “Vakit Erdoğan vaktidir”

Sinan Burhan, “Vakit Erdoğan vaktidir”

Sinan Burhan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a “Türkiye yüzyılında dünya liderine vakit Erdoğan vakti” diyerek saat hediye etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Sinan kardeşim çok güzel düşünmüş. Şunu da ben ilave edeyim dünyaya da ayar vereceğiz.” dedi.

Sinan Burhan’ın başkanlık ettiği ve Gazetemiz Sahibi Mücahid Erdal’ın yönetim kurulunda yer aldığı Anadolu Yayıncılar Derneği tarafından düzenlenen “7. Anadolu Medya Ödülleri” töreni Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde gerçekleştirildi.

Anadolu Yayıncılar Derneği Başkanı Sinan Burhan, törenin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a anlamlı bir hediye takdim etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan’a saat hediye eden Sinan Burhan, “Vakit Erdoğan vaktidir. Vakit Türkiye yüzyılı vaktidir, Vakit dünya lideri vaktidir.” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ise Sinan Burhan’ın bu anlamlı hediyesi için teşekkür ederken, “Sinan kardeşim çok güzel düşünmüş. Ne güzel bir hediye. İçerisinde Erdoğan vakti var, Türkiye yüzyılı var dünya lideri var ama şunu da ben ilave edeyim dünyaya da ayar vereceğiz.” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Sinan Burhan arasında yaşanan bu diyalogun ardından salonda alkış tufanı koptu.  

vakit-erdogan-vakti1.jpg

Kaynak:Nilüfer ERDAL

Bu haber toplam 1223 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum