MÜCAHİD ERDAL

MÜCAHİD ERDAL

SIRA KİMDE!..

SIRA KİMDE!..

"Sıra kimde diye” diye başladık ama Kurtköy hıdırelllezinden kısaca bahsedelim derken köşe yazım hıdırellezle bitmişti. Artık yazının devamı bugüne nasipmiş.

17 Aralık depreminden sonra hatırlayacağınız üzere Bilecik Özel Sevgi Çiçeği'nde 7 daire müdürünün katıldığı meşhur toplantı yapılmıştı. “Maaş devletten emir kimden” manşeti ile verdiğimiz haberin ardından önce İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Şişman görevinden alındı. 

Ardından Bilim Sanayi ve Teknoloji Müdürü'nü Bayram Kaya'nın tayini çıktı. Meşhur toplantıya katılmasa da İl Gıda ve Hayvancılık İl Müdürü Alparslan Dankaz tayin edildi.

Bilecik Gençlik ve Spor İl Müdürü Lütfi Doyuk ile Bilecik Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Mustafa Yılmaz'ın tayini çıkacağını yazmıştık, ardından Yılmaz'ın tayini çıktı. Tabi sırada Lütfi Doyuk gözüküyor. Kredi ve Yurtlar Kurumu Müdürü Selahattin Bulmuş'un da her ne kadar tayin istediği duyumları gelse de Ak Parti'nin görevden almayı düşündüğü isimlerin başında.

Bu isimlerin hepsi toplantıdaki konuşmaları tasvip etmemişti ama sonuç değişmedi. Halkın iradesini yok sayıp farklı yerlerden emir alan, halkın seçtiği iktidarı dinlemeyip kendi görüşünü dikta ettirmeye çalışan kim olursa sırada o var!..

Bu yazı toplam 1326 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
MÜCAHİD ERDAL Arşivi
SON YAZILAR