‘Başkan Semih Şahin Ayıp Ediyor, Siyasi nezaketsizlik yapıyor!’

AK Parti Bilecik Mv Selim Yağcı, Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin’in meclis toplantılarındaki tutum ve tavırlarını değerlendirdi. Başkan Semih Şahin’i kınayan Milletvekili Selim Yağcı, “Ayıp ediyor, siyasi nezaketsizlik yapıyor, kınıyorum.” dedi.

Bilecik Belediyesi’nce yaptırılan ve yüzde 83,1 memnuniyet oranı açıklanan anketin gerçeği yansıtmadığını dile getiren Selim Yağcı, “Seçimde aldıkları oyun altındalar.” ifadesini kullandı. 


AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, katıldığı Basın Masası programında, Mücahid Erdal’ın sorularını yanıtladı. Bilecik gündeminde yer alan konular ile ilimizde gerçekleşen ve gerçekleşmesi planlanan yatırımlar hakkında bilgiler veren Selim Yağcı, Yenişehir-Bilecik yolunun son durumunu açıkladı. Yine Söğüt-Bilecik yol çalışmasında gelinen süreci anlatan Selim Yağcı, kamu kurumları yerleşkesinden yeni stadyuma, Söğüt’te kurulacak Oba Kent projesinden Bilecik’in siyasi gündemine dair önemli açıklamalarda bulundu. 
‘Ayıp ediyor, nezaketsizlik yapıyor, kınıyorum’
Bilecik Belediyesi’nin kendi personelleriyle gerçekleştirdiği anketin açıklanan sonuçlarını değerlendiren Selim Yağcı, Başkan Semih Şahin’in Bilecik Belediye Meclisi’nde AK Parti üyelerine yönelik tavırlarını eleştirdi. Semih Şahin’i siyasi nezaketsizlikte itham eden Selim Yağcı, “Ayıp ediyor, siyasi nezaketsizlik yapıyor, kınıyorum” derken “Kimse belediye meclisi üyelerimizi sahipsiz sanmasın” diyerek gözdağı verdi. 
Milletvekili Selim Yağcı, programın bahse konu bölümünde yaptığı açıklamada, şu ifadelere yer verdi:
“Biz 15 yıl belediye başkanlığı yaptık. Her dönem muhalefetten bizim kabul etmediğimiz yorumlarda bulunan arkadaşlar vardı. Demokrasi birazda karşı fikirlere tahammül etmektir. Hiçbir zaman mikrofon kapatmadık, konuşturmamazlık yapmadık, katılırsın katılmazsın ama dinledik. Bugün TBMM’de muhalefet bizden daha fazla söz hakkını kullanıyor. Demokrasinin üzerinde temsil noktasında daha mükemmel bir rejim yok bunun da en temel felsefesi muhalif fikirlere tahammül etmek. Sayın başkan bence ayıp ediyor, nezaketsizlik yapıyor. Belki zaman içerisinde anlar mı diyorum ama bu konuda bir gelişme göremiyorum. 15 yıl başkanlık yapan birisi olarak kınıyorum. 
‘Seçimde aldıkları oyun altındalar’
Biz Bilecik’te ölçeği belli olan bir iliz ve herkesin hakkına hukukuna saygı göstereceğiz. Biz doğru bildiklerimizi yanlış gördüklerimizi söyleyeceğiz. Onlarda genel idareyi eleştiriyorlar ortada hakem millettir, millet kararı verir” diye konuştu. 
Yağcı ayrıca, belediyenin yaptırdığı anketin gerçeği yansıtmadığını ve bir algı operasyonu yapıldığını ifade ederek, “Bizde bu işi gerçekten profesyonelce yapan şirketlere anket yaptırıyoruz. Şu anda seçimde aldıkları oyun altında oldukları sonucu çıkıyor” şeklinde konuştu.

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 27322 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum