SİYASİLERİN AĞAÇ POLEMİĞİ

SİYASİLERİN AĞAÇ POLEMİĞİ

Milletvekili Tüzün: 'Şehrin merkezinde ne amaçla kesildiği belli olmayan bu ağaç katliamı yapanları kınıyor, takdiri halkımıza bırakıyorum."

Başkan Yağcı: 'Ağaçları keyfi kesmiyoruz. Kesilen ağaçların yerine katlı otopark yapacağız. 

'CHP'li belediye kesince ses yok, başkası kesince tepki, maalesef çifte standart.'

'Yaşar Tüzün otoparka karşı mı diyeyim?'

'Benim dönemimde 100.000'i aşkın ağaç ve bitki diktik!'

CHP Milletvekili Yaşar Tüzün'ün sosyal medya hesabından eski tekel binasının bulunduğu bölgede, Belediye tarafından otopark yapılması için kesilen iki ağaçla ilgili yaptığı paylaşıma, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı cevap verdi. 

CHP Milletvekili Yaşar Tüzün sosyal medya hesabından yaptığı fotoğraflı paylaşımda: "Bozüyük'te yanan ağaçlarımızın acısı devam ederken bir acıyı da Bilecik Belediyesi gerçekleştiriyor. Şehrin merkezinde ne amaçla kesildiği belli olmayan bu ağaç katliamı yapanları kınıyor, takdiri halkımıza bırakıyorum." demesi üzerine Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı bu paylaşımın altına yorum yazarak cevap verdi. 

Başkan Yağcı, paylaşımından dolayı Milletvekili Tüzün'ü kınadığını belirterek şunları ifade etti: "Yaşar bey bir siyasetçi olarak ben de sizi kınıyorum. Biz bu ağaçları keyfi kesmiyoruz, kesilen ağaçların yerine katlı otopark yapacağız, ayrıca kesilen ağaç iki tane, diğer yorumcularada şunu ifade ediyorum, bir bir kesersek kesin 10 dikiyoruz, bugüne kadar 100000'i aşkın ağaç diktik, Bilecik ve Türkiye eskisinden daha yeşil, endişe etmeyin, ayrıca gereklilik çerçevesinde CHP'li belediye kesince ses yok, başkası kesince tepki, maalesef çifte standart. Her şey insan için gerekli olunca kesilir ve fazlası dikilir, lütfen bunlar üzerinden siyaset yapmayalım. Birde eleştiriyi hakaret etmeden yapılırsa anlam bulur. Lütfen saygılı olalım. Hep birlikte daha iyiye daha güzele...Tüm takipçilere Selamlar..."

Başkan Yağcı'nın bu yorumuna istinaden aynı paylaşımın altına yorum yazan CHP Milletvekili Tüzün: "Selim bey yeni gördüm, bizzat sayfamda açıklama yapmanızdan memnun oldum, iktidarda bulunan siyasilerin eleştirilere açık olması gerekir. Ayrıca hakaret etmeden taktiri halkımıza bıraktık . Şehir merkezinde insanlarımızın gölgesinde serinleyeceği ağaç ve parkları yok ettiğinizin farkındamısınız" dedi. 

Bu sözler üzerine Başkan Yağcı'da Tüzün'e tekrar cevap vererek: "Yaşar bey,bu kesilen ağaçlar eski tekel deposunun olduğu yerde 2 tane ağaç şehrin önemli bir ihtiyacı olan katlı otopark yapmak için kesilmiş. O yatırımın yapılması için bunları kesmeden başka yol bulunmadı. Şehrimizin hiç bir noktasında parklarımızı yok edecek ağaç kesimi yapmadık. Kestiğimizin yerine de dikiyoruz. Hepimiz yeşil bir çevre için çalışıyoruz. Benim dönemimde 100.000'i aşkın ağaç ve bitki diktik, eski bir belediye başkanı olarak bilirsin bazı şeyleri yapmak için bazen istemesen de yapmak zorunda kalırsın. Cevap vermemin ve kınamamın sebebi, böyle bir amaçla yaptığımız işlemi yangın ile eşdeğer tutmanız, o zaman ben Bilecikli hemşehrilerimize Yaşar Tüzün otoparka karşı mı diyeyim. Biz birlikte Bileciyiz, birlikte Türkiyeyiz. Bunu unutmayalım. Selamlar." dedi.

yasar-tuzun1.jpg

yasar-tuzun2.jpg

yasar-tuzun3.jpg

Kaynak:Sinan ÖNCE

Bu haber toplam 3110 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum