SMMMO'DA EĞİTİMLER SÜRÜYOR

SMMMO'DA EĞİTİMLER SÜRÜYOR

Bilecik Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO) tarafından belirli dönemlerde gerçekleştirilen mesleki eğitimler bir yenisi ile devam etti. SMMMO Toplantı Salonu'nda gerçekleşen eğitimde; Luca Temsilcisi Birol Köse muhasebecilere bir sunum yaptı. E

Eğitimin sonunda SGK İl Müdürü Adem Bedir tarafından 7143 sayılı yapılandırma hakkında bilgilendirme yapıldı. 

Bilecik SMMMO Başkanı Süleyman Kıral, açılışta yaptığı konuşmada, oda üyelerine yüksek lisans yapma imkanı sağlamak adına çalışmaların olduğundan bahsederek şunları kaydetti:

“Malumunuz 1 Temmuz’dan itibaren 10 ve üzeri işçi çalıştıranlardan yapılması zorunlu hale gelen BES kesintisi ile ilgili Odamız, Luca İşbirliği ile düzenlemiş olduğumuz bu seminerin konusu; OKS Eğitimi Bilgilendirme ve Tanımlamalar, Luca da BES kesintisinin oluşturulması, BES Kesinti Listesinin OKS Sistemine aktarılması, DES (Dijital Eko Sistem) Entegrasyonu şeklinde olacaktır.

Daha önce bahsetmiş idim ancak netleşmediği için çok fazla da dillendirmediğimiz Tezli ve Tezsiz Yüksek Lisans konusunda Bozüyük Uygulamalı Bilimler meslek yüksek okulundan Sn. Prof. Dr. Ümmühan Arslan hocam ile görüştük. Gerekli izinlerin alındığını belirtti bu sene eylül de başlayacak olan, kayıt zamanını ayrıca duyuracağımız ve hatta gerekirse kayıt için topluca gidip müracaat edeceğimiz bir program ile 4 yıllık mezun Meslektaşlarımızın Muhasebe ve Denetim Konusunda Yüksek lisans yapma imkanı olacaktır.

Konu ilan edildiğinde yeterli sayı ile sınıf oluşturmamız halinde dersleri odamız eğitim salonunda yapmayı planlıyoruz. Eğitim konusunda ne kadar duyarlı olduğunuzu biliyorum. Bu konuda da gerekli hassasiyeti göstererek tüm üyelerimizin ister tezli ister tezsiz yüksek lisans yapması en büyük arzumuzdur. ‘Öğrenmenin yaşı ve zamanı yoktur’ felsefesinden hareket ile bu fırsatı değerlendirmenizi öneriyorum” dedi. 

smmo1.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 1633 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.