Söğüt'ün sembolik anahtarı Bahçeli'ye verilecek

Söğüt'ün sembolik anahtarı Bahçeli'ye verilecek

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin önem verdiği Söğüt'ü yeniden MHP kazanırken, bu başarı sevinçle karşılandı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin önem verdiği Söğüt'ü yeniden MHP kazanırken, bu başarı sevinçle karşılandı. Söğüt'ün sembolik anahtarı ise MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye teslim edilecek.

sogutun-sembolik-anahtari-bahceliye-verilecek1.jpg

31 Mart günü yapılan yerel seçimler öncesi Söğüt'te MHP'li mevcut Belediye Başkanı İsmet Sever yeniden aday gösterilmiş ardından sağlık sorunları gerekçesi adaylıktan çekilmişti. Daha sonra MHP'den Ferhat Durgut aday gösterilirken, 31 Mart günü yapılan seçimde en yakın rakibi Bağımsız Aday Ufuk Karaman'a 606 oy fark atarak Söğüt Belediye Başkanı seçildi. MHP Bilecik il genelinde 3 belediyeyi alırken başarı elde etti. İl genelinde 2 il genel meclis üyesinin partisine kazandırdı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin her fırsatta "Bir yanım Ahlat ise diğer yanım Söğüt'tür. Bir yanım Domaniç ise diğer yanım Söğüt'tür. Aklımda hep Türkiye vardır. Aynı zamanda Söğüt gönlümün burcudur, vicdanımın hisarıdır" demesi üzerine İl Başkanı Talha Özkan ve İl Sekreteri Bahadır Emirler 1 ay Söğüt'te yatıp kalktılar. 1 ay boyunca Söğüt'ün kazanılması için büyük çaba harcayan ikiliye Cumhur İttifakı Söğüt İlçe Teşkilatlarında özverili çalışmalarıyla eşlik etmesi sonucu Söğüt yeniden MHP'de kalmış oldu.

Öte yandan Söğüt'te belediyenin yanı sıra 1 tanede MHP'den İl Genel Meclis üyesi çıktı.

Söğüt'ün sembolik anahtarı Devlet Bahçeli'ye verecekler

MHP İl Başkanı Talha Özkan, Söğüt'ün ne kadar önemli olduğunu bildiklerini anlatarak, "Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeliye olan sözümüzü yerine getirmek için canla başla mücadele edip Cumhur İttifakı olarak zafere ulaştık. Şimdi Söğüt'üm sembolik anahtarını genel başkanımıza en kısa sürede götürüp teslim etmeyi planlamaktayız" dedi.

sogutun-sembolik-anahtari-bahceliye-verilecek.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 607 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum