‘SPOR BENİM DE HAKKIM’ PROTOKOLÜ İMZALANDI

‘SPOR BENİM DE HAKKIM’ PROTOKOLÜ İMZALANDI

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ile Bilecik İHH İnsani Yardım Derneği arasında Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın projeleri kapsamında gerçekleştirilecek olan ‘Spor Benim de Hakkım’ isimli projenin protokolü imzalandı. 

İmkanı olmayan gençlerinde spor yapmasının amaçlandığı protokolün imza töreni Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nde gerçekleşti. Protokole, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız, İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Muhammet Akgül ve Bilecik İHH İnsani Yardım Derneği Başkanı Şemsettin Yıldırım imzalarını attı. 

‘Spor Benim de Hakkım’ projesi ile ilgili bilgi veren Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız, özellikle şehirleşme ve teknolojik gelişmelerle hareketli ve sağlıklı yaşam için sporun günümüzde bir zaruret olduğunu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak 7’den 77’ye her kişiye spor yaptırmayı amaçladıklarını söyledi.

Müdür Yıldız, proje kapsamında spor yapma imkanı olmayan 54 öğrenciye çeşitli branşlarda eğitim verileceğini ifade ederek, “Projenin ilimize verilmesinden dolayı Gençlik ve Spor Bakanlığımıza projeyi uygulayacak olan Bilecik İHH İnsani Yardım Derneğine ve desteklerini esirgemeyen İl Milli Eğitim Müdürlüğüne ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne teşekkür ederim” dedi. 

Bilecik İHH Başkanı Şemsettin Yıldırım ise projenin ilimize hayırlı olması temennilerinde bulunarak şu ifadeleri kullandı:

“Gençlik ve Spor Bakanlığı sunduğumuz projemize destek verdi. Proje kapsamında yetim, öksüz ve ihtiyaç sahibi başta olmak üzere dezavantajlı gruplarda yer alan gençlerimize öncelik vereceğiz. Proje kapsamında hem madde bağımlılığıyla mücadele hem sporun gençler üzerinde olumlu etkisinin önemi üzerine seminerler de vereceğiz. Gençlerin yarısı erkek yarısı ise kızlardan olacak. Ümit ediyorum ki projemiz sonrasında gençlerimiz hem sporu sevecek hem sosyal hayat içerisinde mutlu birer birey haline gelecekler. İnşaallah amacımıza muvaffak oluruz” dedi. 

 

Bu haber toplam 2103 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum