Spor salonuna zarar verdiler!

Spor salonuna zarar verdiler!

Bayırköy’de bulunan Kapalı Spor Salonu’na bazı şahıslar tarafından zarar verildiği belirlendi.

Bayırköy’de bulunan Kapalı Spor Salonu’na bazı şahıslar tarafından zarar verildiği belirlendi. Spor salonunun camlarını kıran magandalar spor aletlerini kullanılamaz hale getirirken oturma alanlarını ise tahrip etti.  

Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Bayırköy halkını tesisleri korumaya davet etti. Belediye ekiplerince Kapalı Spor Salonu’nda gerekli temizlik ve onarım çalışmalarının gerçekleştirildiğini aktaran Başkan Yaman, gençlere seslendi. 

spor-salonuna-zarar-verdiler1.jpg

Mustafa Yaman, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Sevgili genç kardeşlerim göreve geldiğimizden bu güne sizler için elimizden gelen hizmetleri yapmaya gayret ediyoruz. Yarı olimpik yüzme havuzu, sentetik yüzeyli futbol sahası, kapalı spor salonu bunların bazıları. Ancak son dönemde Kapalı Spor Salonu’nun amacına uygun kullanılmadığı, ağır tahribatlara maruz kaldığı tespit edilmiştir. Belediye ekiplerimiz tarafından gerekli temizlik ve onarımlar yapılmıştır. 

spor-salonuna-zarar-verdiler2.jpg

Kapalı Spor Salonu’nu bu şekilde kullananların sayısının çok az olduğunu, beldemiz gençlerinin büyük çoğunluğunun bu konularda hassas davrandığını biliyoruz. Sizin ailelerinizin vergileri ile yaptığımız bu tesisleri kendi malınız gibi korumanız bizi ve büyüklerinizi mutlu edecektir. Gelecek günlerde yine sizler için yapacağımız yeni projeleri hizmete sunacağız inşallah. 

spor-salonuna-zarar-verdiler3.jpg

Geleceğimizin teminatı siz gençlerimize güveniyoruz. El birliği ile beldemizi daha yaşanabilir bir yerleşim yeri yapmak içinde durmadan çalışıyoruz.” ifadelerini kullandı. 

Kaynak:Ahmet Meşe

Bu haber toplam 3928 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum