SPORDAKİ BAŞARILARINI İŞ HAYATINDA TAÇLANDIRACAK

SPORDAKİ BAŞARILARINI İŞ HAYATINDA TAÇLANDIRACAK

Bozüyük’te Levent Kardeşler Elektrik işyeri sahiplerinden Tolga Levent’in kızı ve damadının mimarlık ofisi açılışı ilçe protokolünün katılımıyla gerçekleştirildi. Karate dalında Türkiye ve Dünya çapında birçok başarıya imza atan milli sporcu Nedime Çavlan Levent nişanlısı Onur Şenol ile birlikte mimarlık ofisi açarak iş hayatına atıldı.

1-215.jpg

Kasımpaşa Mahallesi Eminağa Caddesi Şeker Apartmanı 3.’üncü katta yer alan Point Mimarlık ofisinin açılışı protokol mensupları ve işyeri sahiplerince yapıldı. Açılış öncesinde konuşan Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, “İnşallah ileride ilçemizi imarlaştırarak, güzel yapılar yaparak Bozüyük’ümüzü bu genç kardeşlerimiz güzelleştirecek. Allah işlerinde hayırlı ve bol kazançlar nasip etsin. İnşallah spor hayatlarındaki başarılarını iş hayatında da göstermelerini temenni ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun” dedi. Ardından dualar eşliğinde protokol mensupları ve işyeri sahiplerince Point Mimarlık ofisinin açılışı yapıldı.

2-204.jpg

Açılış programına, eski MHP Milletvekili iş adamı Bahattin Şeker, Garnizon Komutanı Bakım Binbaşı Alper Koç, Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, İlçe Emniyet Müdürü Hakkı Güner, İl Genel Meclis Üyeleri İ. Zeki Uyanık ve Ahmet Eren, Kent Konseyi Başkanı Osman Tekeli, TSO Başkanı Buğra Levent, AK Parti İlçe Başkanı Mesut Çetin ve yönetim kurulu üyeleri, iş adamları, sanayiciler ve çok sayıda davetli katıldı.

3-130.jpg

Kaynak:İsmet CEP

Bu haber toplam 8987 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.