BOZÜYÜK’TE STK’LARDAN KAYMAKAM YAMAN VE MEHMETÇİĞE ZİYARET

BOZÜYÜK’TE STK’LARDAN KAYMAKAM YAMAN VE MEHMETÇİĞE ZİYARET

Bozüyük’te faaliyetlerini sürdüren sivil toplum kuruluşları ilçemize yeni atanan Kaymakam Hasan Yaman’a ve son günlerde yaşanan terör olaylarından...

A+A-

Bozüyük’te faaliyetlerini sürdüren sivil toplum kuruluşları ilçemize yeni atanan Kaymakam Hasan Yaman’a ve son günlerde yaşanan terör olaylarından dolayı Garnizon ve İlce Jandarma Komutanlıklarına ziyaret gerçekleştirdiler. Kent Konseyi Başkanı Osman Tekeli, TSO Başkanı Buğra Levent ve diğer STK başkan ve temsilcilerinin katıldığı ziyarette ilk olarak ilçemize yeni atanan Kaymakam Hasan Yaman’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirildi. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette kısa süreli tanışmanın ardından Kaymakam Yaman’a, Bozüyük ve ilimizin en öncelikli sorunları hakkında bilgilendirme yapıldı. Kaymakam Hasan Yaman, ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getirerek Bozüyük’ün marka şehir olabilmesi için kamu ve sivil toplum kuruluşlarının birlikte çalışmaları gerektiğini ve STK’ların görüşleri ve çalışmalarını da çok önemsediğini kaydetti.

stk-ziyaret-(4).jpg

Ardından İlçe Garnizon Komutanı Bakım Binbaşı Alper Koç ve İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Süleyman Can ziyaret edilerek geçtiğimiz hafta Kayseri’de yaşanan terör saldırısı ile ilgili olarak başsağlığı dilekleri iletildi. STK’lar olarak yaşanan terör olaylarına karşı her zaman tek yürek olarak güvenlik güçlerimizin yanında olunduğu hatırlatıldı. Ziyaretler hatıra fotoğrafı çekinilmesi ile sona erdi.

 

Bu haber toplam 3266 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.