SUDANLI BAŞKANLARDAN BOZÜYÜK ÇIKARMASI

SUDANLI BAŞKANLARDAN BOZÜYÜK ÇIKARMASI

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Hayrat Vakfı ve AK Parti Belediye Meclis üyesi Abdurrahman Kırgız aracılığıyla Sudan’dan ülkemize gelen belediye başkanlarını ağırladı.
Hayrat Vakfı ve AK Parti Belediye Meclis üyesi Abdurrahman Kırgız aracılığıyla ülkemize gelen Sudanlı belediye başkanları Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı tarafından ağırlandı. Başkan Bakıcı, Sudanlı başkanlar ile görüşerek meslektaşları ile Türkiye ve orta doğudaki belediyecilik üzerine sohbet etti. Öncelikle birlikte yemek yiyen grup karşılıklı görüş alışverişinde bulundu. Burada fotoğraf çektirmek isteyen bir genci kırmayan Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’nın misafirlerinden müsaade isteyerek masadan kalkması Sudanlı meslektaşları tarafından büyük takdir kazandı. Daha sonra birlikte seyir terasına geçen başkanlar ve beraberindekiler buradaki eşsiz Bozüyük manzarasının tadını çıkarttı. Ardından karşılıklı olarak plaketler verilirken Sudanlı misafirler göstermiş oldukları misafirperverlik nedeniyle Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’ya teşekkür ettiler.
Başkan Bakıcı ayrıca Şehit Mustafa Özdemir Seyir Terası’na gelen vatandaşlarla da görüşerek onlarla bir süre sohbet etti.

Kaynak:İsmet CEP

Bu haber toplam 2003 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.