SÜRÜCÜLER BU HABERE DİKKAT!

SÜRÜCÜLER BU HABERE DİKKAT!

Bilecik Sürücü Kursları ve Eğitimcileri Derneği Başkanı Refik Demirkıran, yeni yılda sürücü belgelerini yenilemek isteyenlerin sağlık raporu alırken 350-400 TL gibi bir ücret ödeyecekleri yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını ifade etti. Demirkıran,"Vatandaşımız rahat olsun" dedi.

Bilecik Sürücü Kursları ve Eğitimcileri Derneği Başkanı Refik Demirkıran, bazı basın yayın organlarında ve sosyal medyada yer alan yeni yılda sürücü belgesini yenileme sürecinde sağlık raporlarının devlet hastanelerinden 350-450 TL verilerek alınacağı iddialarının ilimizde de endişelere yol açtığını belirtti.

Konuyla ilgili Emniyet Genel Müdürlüğü'nce yapılan açıklamada iddiaların gerçeği yansıtmadığının belirtildiğini kaydeden Demirkıran,"Bu iddiaların asılsız olduğunu bir kez daha hatırlatmak istiyoruz" dedi. Vatandaşların rahat olmalarını isteyen Demirkıran," ürücü adayları ve sürücülerde aranacak sağlık şartları ile muayenelerine dair yönetmelik ortadadır" ifadelerini kullandı.

Demirkıran ayrıca sürücü kurslarında kazanılmış hakkı ve dosyası bulunanların yılbaşına kadar sürücü belgelerini tescil ettirmelerini de tavsiye ederek, yeni yılda sürücü belgesi harçlarına gelecek olan zamları hatırlattı.

Demirkıran son olarak kazanılmış hakkı olanların dosyalarını ehliyete dönüştürmelerinin menfaatlerine olacağını söyledi. 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 4717 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.