T.C. BİLECİK İCRA DAİRESİ

T.C. BİLECİK İCRA DAİRESİ

2016/4084 ESASTAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI

Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri :

1 NO'LU TAŞINMAZIN

Özellikleri :Bilecik İl, Merkez İlçe, 117 Ada No, 104 Parsel No, Gazipaşa Mah./Yeniyol Mevkii Mahalle/ Mevkii, Zemin Kat, 14 nolu bağımsız bölüm Bağımsız Bölüm Taşınmazın konum olarak Bilecik şehir merkezinin batı kısmında kalmaktadır. Taşınmazın bulunduğu bölgede Osmangazi İlköğretim Okulu, Balmar Alışveriş Merkezi bulunmaktadır. Taşınmaza ulaşım için Bilecik Otogarı'nın önünde bulunan Atatürk Bulvarı üzerinde kuzey yönünde 350 m. ilerlenir ve sol kolda bulunan Kurtuluş Sokağa girilerek Dedeoğlu Caddesinden 100 metre çıkılarak sol oldaki futbol sokağa girilerek ilerlendiğinde sağ kolda bulunan Yeniyol sokağa girilerek söz konusu taşınmaza ulaşılır. Taşınmaz şehrin merkezine yakınlık olarak yürüme mesafesindedir. Taşınmaz 117 ada 104 parsel üzerinde, tek taraflı bitişik nizam, betonarme kargir yapı cinsinde, bodrum + zemin + 4 normal kat olarak inşa edilen yapının zemin katında konumlu bir dairedir. Yapının bodrum katı hariç diğer tüm bağımsız bölümler mesken olarak kullanılmaktadır.

Binanın ana yüzü Yeniyön sokağa bakmaktadır.Bina dış cephesi plastik boya ile boyanmıştır. Giriş kapısı demir doğramadır. Bina giriş holü ve merdivenler mermer döşeme, duvarlar ve tavan plastik boyalıdır. Bina girişi batı yönündeki giriş kapısından sağlanmaktadır. Binada asansör mevcuttur fakat kullanımda değildir. Isınma sistemidoğalgazdır.

Bina girişi yol + 1,5 metre kotundan sağlanmaktadır.Yerinde yapılan incelemelere göre zemin katta bulunan 14 no'lu bağımsız bölüm; yaklaşık 50 m² kullanım alanına sahip olup, 1 oda,1 salon, banyo, wc, mutfak, holden oluşmaktadır. Bağımsız bölümün kuzey yönüne cephesi vardır Zeminler; odalar ve salonda ahşap laminant parke, mutfak, banyo ve wc'de ise seramiktir. Duvarlar odalar ve salonda su bazlı plastik boya, banyo ve wc'de seramiktir. Tavanlar plastik boyalı ve kartonpiyerlidir. Dairenin mutfağında ahşap mutfak dolapları vardır. Dairede kombi ve doğalgaz saati bulunmamaktadır. Banyoda duşakabin bulunmaktadır. Giriş kapısı çelik kapı olan dairenin iç mekan kapıları amerikan ahşap doğrama olup, camlar pvc'dir. Kıymet takdiri yapılan 14 nolu bağımsız bölüm komşu parsele bakmaktadır. Dairede tespit tarihi itibari ile kullanılmayıp içerisinde çeşitli inşaat işleri yapılmaktadır. Dairenin elektrik prizleri ve evyeleri takılı değildir.Daire mevcut haliyle satışı sunulmuştur.PİYASADA SAHTE PARA OLAYININ ARTMASI VE İİK.NUN 9.MADDESİ UYARINCA TEMİNAT MİKTARI NAKİT OLARAK ALINMAYACAK OLUP, DOSYA NO VE T.C. NUMARASI BELİRTİLMEK ŞARTIYLA 620001500158007290519699 NOLU İBANA YATIRILMASI GEREKMEKTEDİR.İİK 114/2.MADDESİ VE AYNI KANUNUN 124/1. MADDE HÜKÜMLERİ SATIŞ ESNASINDA RESEN DEĞERLENDİRİLECEK VE DURUMA GÖRE UYGULANACAKTIR.

Adresi :Bilecik İli, Merkez İlçesi, Gazipaşa Mahallesi, Yeniyol Sokak No:15 Zemin Kat, 14 Nolu

Bağımsız Bölüm. Merkez / BİLECİK

Yüzölçümü :747,94 m2

Arsa Payı :50/2880

İmar Durumu :Var

Kıymeti :66.000,00 TL

KDV Oranı :%1

Kaydındaki Şerhler :Diğer : Güncel Tapu Kaydında Olduğu Gibidir.

1. Satış Günü :14/03/2017 günü 11:10 - 11:15 arası

2. Satış Günü :18/04/2017 günü 11:10 - 11:15 arası

Satış Yeri :Bilecik Adliyesi-Zemin Kat-Çay Ocağı Önü-Bilecik

2 NO'LU TAŞINMAZIN

Özellikleri :Bilecik İl, Merkez İlçe, 117 Ada No, 104 Parsel No, Gazipaşa Mah./Yeniyol Mevkii Mahalle/ Mevkii, II. Kat, 24 nolu bağımsız bölüm Bağımsız Bölüm Taşınmazın konum olarak Bilecik şehir merkezinin batı kısmında kalmaktadır. Taşınmazın bulunduğu bölgede Osmangazi İlköğretim Okulu, Balmar Alışveriş Merkezi bulunmaktadır.

Taşınmaza ulaşım için Bilecik Otogarı'nın önünde bulunan Atatürk Bulvarı üzerinde kuzey yönünde 350 m. ilerlenir ve sol kolda bulunan Kurtuluş Sokağa girilerek Dedeoğlu Caddesinden 100 metre çıkılarak sol koldaki futbol sokağa girilerek ilerlendiğinde sağ kolda bulunan Yeniyol sokağa girilerek söz konusu taşınmaza ulaşılır. Taşınmaz şehrin merkezine yakınlık olarak yürüme mesafesindedir. Taşınmaz 117 ada 104 parsel üzerinde, tek taraflı bitişik nizam, betonarme kargir yapı cinsinde, bodrum + zemin + 4 normal kat olarak inşa edilen yapının zemin katında konumlu bir dairedir. Yapının bodrum katı hariç diğer tüm bağımsız bölümler mesken olarak kullanılmaktadır. Binanın ana yüzü Yeniyön sokağa bakmaktadır.Bina dış cephesi plastik boya ile boyanmıştır.

Giriş kapısı demir doğramadır. Bina giriş holü ve merdivenler mermer döşeme, duvarlar ve tavan plastik boyalıdır.

Bina girişi batı yönündeki giriş kapısından sağlanmaktadır. Binada asansör mevcuttur fakat kullanımda değildir.

Isınma sistemi doğalgazdır. Bina girişi yol + 1,5 metre kotundan sağlanmaktadır.Yerinde yapılan incelemelere göre zemin katta bulunan 24 no'lu bağımsız bölüm; yaklaşık 65 m² kullanım alanına sahip olup, 2 oda,1 salon, banyo,

wc, mutfak, holden oluşmaktadır. Bağımsız bölümün güney yönüne cephesi vardır Zeminler; odalar ve salonda ahşap laminant parke, mutfak, banyo ve wc'de ise seramiktir. Duvarlar odalar ve salonda su bazlı plastik boya, banyo ve wc'de seramiktir. Tavanlar plastik boyalı ve kartonpiyerlidir. Dairenin mutfağında ahşap mutfak dolapları vardır. Dairede kombi ve doğalgaz saati bulunmaktadır. Banyoda duşakabin bulunmaktadır. Giriş kapısı çelik kapı olan dairenin iç mekan kapıları amerikan ahşap doğrama olup, camlar pvc'dir. Dairenin mutfağında ankastre fırın ve davlumbaz bulunmaktadır. Ayrıca aydınlatmaya estetiklik katan avizeler mevcuttur. Kıymet takdiri yapılan 24 nolu bağımsız komşu parsele bakmaktadır. Bağımsız bölümün kıymet takdiri itibarı ile mesken olarak kullanıldığı gözlenmiştir. Bağımsız bölüm binanın girişi karşıya alındığında sağ kısımda kalmaktadır.PİYASADA SAHTE PARA OLAYININ ARTMASI VE İİK.NUN 9.MADDESİ UYARINCA TEMİNAT MİKTARI NAKİT OLARAK ALINMAYACAK OLUP, DOSYA NO VE T.C. NUMARASI BELİRTİLMEK ŞARTIYLA 620001500158007290519699 NOLU İBANA YATIRILMASI GEREKMEKTEDİR.İİK 114/2.MADDESİ VE AYNI KANUNUN 124/1. MADDE HÜKÜMLERİ SATIŞ ESNASINDA RESEN DEĞERLENDİRİLECEK VE DURUMA GÖRE UYGULANACAKTIR.

Adresi :Bilecik İli, Merkez İlçesi, Gazipaşa Mahallesi, Yeniyol Sokak No:15 2. Normal Kat, 24 Nolu

Bağımsız Bölüm Merkez / BİLECİK

Yüzölçümü :747,94 m2

Arsa Payı :75/2880

İmar Durumu :Var

Kıymeti :93.000,00 TL

KDV Oranı :%1

Kaydındaki Şerhler :Diğer : Güncel Tapu Kaydında Olduğu Gibidir.

1. Satış Günü :14/03/2017 günü 11:20 - 11:25 arası

2. Satış Günü :18/04/2017 günü 11:20 - 11:25 arası

Satış Yeri :Bilecik Adliyesi-Zemin Kat-Çay Ocağı Önü-Bilecik - null null / null

Satış şartları :

1- İhale açık artırma suretiyle yapılacaktır. Birinci artırmanınyirmi gün öncesinden, artırma tarihinden önceki gün sonuna kadar esatis.uyap.gov.tr adresinden elektronik ortamda teklif verilebilecektir. Bu artırmada tahmin edilen değerin %50 sini ve rüçhanlı alacaklılar varsa alacakları toplamını ve satış giderlerini geçmek şartı ile ihale olunur. Birinci artırmada istekli bulunmadığı takdirde elektronik ortamda birinci artırmadan sonraki beşincigünden, ikinci artırma gününden önceki gün sonuna kadar elektronik ortamda teklif verilebilecektir.Bu artırmada da malın tahmin edilen değerin %50 sini,rüçhanlı alacaklılar varsa alacakları toplamınıve satış giderlerini geçmesi şartıyla en çok artırana ihale olunur. Böyle fazla bedelle alıcı çıkmazsa satış talebi düşecektir.

2- Artırmaya iştirak edeceklerin, tahmin edilen değerin % 20'si oranında pey akçesi veya bu miktar kadar banka teminat mektubu vermeleri lazımdır. Satış peşin para iledir, alıcı isteğinde (10) günü geçmemek üzere süre verilebilir.

Damga vergisi, KDV,1/2 tapu harcı ileteslim masraflarıalıcıya aittir. Tellâllık Harcı, taşınmazın aynından doğan vergiler satış bedelinden ödenir.

3- İpotek sahibi alacaklılarla diğer ilgilerin (*) bu gayrimenkul üzerindeki haklarını özellikle faiz ve giderlere dair olan iddialarını dayanağı belgeler ile (15) gün içinde dairemize bildirmeleri lazımdır; aksi takdirde hakları tapu sicil ile sabit olmadıkça paylaşmadan hariç bırakılacaktır.

4- Satış bedeli hemen veya verilen mühlet içinde ödenmezse İcra ve İflas Kanununun 133 üncü maddesi gereğince ihale feshedilir. İhaleye katılıp daha sonra ihale bedelini yatırmamak sureti ile ihalenin feshine sebep olan tüm alıcılar ve kefilleri teklif ettikleri bedel ile son ihale bedeli arasındaki farktan ve diğer zararlardan ve ayrıca temerrüt faizinden müteselsilen mesul olacaklardır. İhale farkı ve temerrüt faizi ayrıca hükme hacet kalmaksızın dairemizce tahsil olunacak, bu fark, varsa öncelikle teminat bedelinden alınacaktır.

5- Şartname, ilan tarihinden itibaren herkesin görebilmesi için dairede açık olup gideri verildiği takdirde isteyen alıcıya bir örneği gönderilebilir.

6- Satışa iştirak edenlerin şartnameyi görmüş ve münderecatını kabul etmiş sayılacakları, başkaca bilgi almak isteyenlerin 2016/4084 Esas sayılı dosya numarasıyla müdürlüğümüze başvurmaları ilan olunur. (BN 15)

İlgili Haberler

Bu haber toplam 1772 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.