Talha Özkan Mazbatasını aldı

Talha Özkan Mazbatasını aldı

Milliyetçi Hareket Partisi Bilecik İl Başkanı olarak seçilen Talha Özkan mazbatasını aldı.

Milliyetçi Hareket Partisi Bilecik İl Başkanı olarak seçilen Talha Özkan mazbatasını aldı.

img-20230922-191851-457.jpg

Geçtiğimiz hafta MHP Bilecik İl Başkanlığı 14. Olağan Kongresinde, Bilecik MHP İl Başkanı olarak Talha Özkan seçilmişti.

Talha Özkan bugün yapılan mazbata töreninde Yönetim Kurulu üyeleri ve partililerle birlikte İl Seçim Kuruluna bağlı Merkez İlçe Seçim Kurulu'nda mazbatasını aldı.

img-20230922-191845-708.jpg

Mazbata töreninin ardından parti binasına dualarla giren Özkan, burada yaptığı basın açıklamasında;

"14. Olağan kongre sürecimizi Genel Başkanımız Devlet Bahçeli beyefendinin talimatları ile tamamlamış bugün itibariyle mazbatamızı alıp göreve başlamış bulunmaktayız.

Genel başkanımızın yüksek müsaadeleri ve talimatları doğrultusunda bu dönem Bilecik’te Milliyetçi Hareket partisi için şahlanış dönemi olacaktır.

Yarım asrı geride bırakmış Milliyetçi Ülkücü hareket koca bir çınardır, bu çınarın altında derdi Devlet ve millet olan bütün hemşerilerimize yer vardır. Kırgınlıklara, küskünlüklere yer yoktur. Şehrimizde ülkücü gönül seferberliği başlamıştır.

Şahsım ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımla gezilmedik ev sıkılmadık el bırakmamak için yola çıkıyoruz. Genel Başkanımız Devlet Bahçeli beyefendinin dediği gibi önce ülkem ve milletim sonra partim ve ben sözünü şiar edinen, bu kutlu yolda karınca misali tarafımız belli olsun diyen kıymetli hemşerilerimizi cumhuriyetimizin kuruluşunun yüzüncü yılında kuruluş ve kurtuluşun beşiği olan doğduğumuz ve doyduğumuz bu topraklara hizmet etmek için saflarımıza katılmaya davet ediyorum

Bu duygu ve düşüncelerle hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyor, sözlerime İsmail Gaspıralı’nın şu sözleriyle son vermek istiyorum;

Dilde birlik, fikirde birlik, işte birlik

Ne Mutlu Türküm Diyene" dedi.

img-20230922-191839-278.jpgimg-20230922-191842-546.jpg

aw036569-04.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 1568 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.