TAMER SARGIL TÜRKİYE BİRİNCİSİ OLDU

TAMER SARGIL TÜRKİYE BİRİNCİSİ OLDU

Bilecik Belediye Spor Atıcılık Kulübü lisanslı temsilcisi Tamer Sargıl, Hendek'te bu yıl 8. düzenlenen ve yaklaşık 700 yarışmacının katılımıyla gerçekleşen "Trap Atış Yarışması"nda ilimizi en iyi şekilde temsil ederek Türkiye birincisi oldu.

Türkiye birincisi olan Tamer Sargıl ile Bilecik Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Av. Emin Yağcı, Merkez Avcılık Atıcılık Kulübü Başkanı Sezer Sargıl bu başarının ardından Belediye Başkanı Selim Yağcı'yı makamında ziyaret etti. 

Ziyaretle ilgili sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Başkan Yağcı: "Bilecik Belediyesi Spor Kulübü Başkanımız Av. Emin Yağcı, Merkez Avcılık Atıcılık Kulübü Başkanı Sezer Sargıl ve Bilecik Belediye Spor Atıcılık Kulübümüzün Lisanslı Temsilcisi Tamer Sargıl ziyaretime geldiler. 

Bilecik Belediye Spor Atıcılık Kulübümüz Hendek'te bu yıl 8. düzenlenen ve yaklaşık 700 yarışmacının katılımıyla gerçekleşen Trap Atış Yarışması'nda Türkiye Birinciliğini aldı. Yarışmaya katılarak birincilik derecesi alan Tamer Sargıl'ı ve Kulüp Başkanımız Av. Emin Yağcı'yı başarılarından, Bilecik'i ve Belediyemizi en iyi şekilde temsil ettiklerinden dolayı teşekkür ediyorum. 

Bir başarımızı daha birincilik ödülü ile taçlandırdık. Hep Birlikte Daha İyiye Daha Güzele..." dedi.

tamer-sargil1.jpg

 

Bu haber toplam 6609 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum