Taner Hoca bu hafta ne yazacak?

Taner Hoca bu hafta ne yazacak?

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Gazetemiz Köşe Yazarı Doç. Dr. Taner Bilgin, yazdığı köşe yazıları ile büyük ilgi çekiyor.

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Gazetemiz Köşe Yazarı Doç. Dr. Taner Bilgin, yazdığı köşe yazıları ile büyük ilgi çekiyor. Gazetemizde ve haber sitemizde yayınlanan yazılar okunma rekorları kırarken Taner Hoca’nın bu haftaki köşe yazısı merak konusu.

Son haftalarda kaleme aldığı  "Bilecik Milletvekili İntihar Etti" ve "Dünyanın En Uzun Adamı Uzun Ömer" başlıklı yazıları ile Bilecik kamuoyunda adeta gündem oluşturan Taner Hoca, Bilecik’in tarihi ve ilimizle ilgili bilinmeyenleri gün yüzüne çıkarıyor.

Taner Hoca ayrıca, Milli Mücadele döneminde Bilecik konulu araştırmaları ile tarihe bilimsel notlar düşerken verdiği konferanslarla Bilecik’in tarihini 7’den 70’e her kesime anlatmaya çalışıyor.

Gazetemizde ve haber sitemizde her hafta Perşembe günleri köşe yazısı yayınlanan Taner Hoca’nın bu haftaki yazısının konusu merakla bekleniyor.

Bu haber toplam 1611 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum